Δημοσιεύτηκε: 16 Απρ 2009, 23:07
από taratatzoum
καλησπέρα, και ευχαριστώ για την πρόταση να συμμετέχω. Θα γράψω την γνώμη μου απλά και χωριάτικα:
1)αποδέχομαι την συμμετοχή.
2)συμφωνώ να μην πάρει νομική υπόσταση, υπάρχει ο hellug αν χρειαστεί...
3)διαφωνώ με ιεραρχικές δομές κτλ.
4)συμφωνώ με την δοκιμή της μεριτοκρατίας αλλά, υπό την προϋπόθεση ότι όλη η φάση εδώ γίνετε
για να αποφασίσουμε την καλύτερη οργάνωση μας, να συντονιζόμαστε για εκδηλώσεις που θα συμμετέχουμε, για μεταφράσεις, ανάπτυξη λογισμικού, προώθησης του ubuntu στην ελλάδα και τέτοια πράγματα τέλος πάντων...
όχι να ασχολούμαστε όμως με τον στάθη και τον κάθε στάθη που έληξαν τα χάπια του και αυτός συνεχίζει να τα πίνει...
εθελοντές ήμαστε όλοι μας, βοηθάει ο κάθε ένας όπως θέλει, όσο θέλει και αν θέλει παιδιά.
Μην μπούμε σε κυνήγι "μαγισσών" διότι δεν είναι του GNU χαρακτήρα μας ;)
5) μεριτοκρατία με ανοιχτή την συζήτηση σε όλους δεν υπάρχει για αυτό θέλει πολύ προσοχή η δοκιμαστική αυτή περίοδο μην κάνουμε κανένα λάθος σοβαρό ή μην παρασυρθούμε σε λάθος δρόμο. πιθανόν για κάθε ζήτημα που θα μας απασχολεί θα ήταν καλό να καταλήγαμε σε 2 εναλλακτικές προτάσεις και αυτές μετά να έμπαιναν σε καθολική ψηφοφορία από όλους!?
6) υπάρχουν και άλλοι χρήστες ubuntu που μπορεί να μην πολυμπαίνουν στο φορουμ ή στο irc αλλά σε άλλα φόρα και κανάλια δίδουν την δική τους βοήθεια σε έλληνες χρήστες ubuntu. πχ στο linuxformat forum ή στο hellug forum κτλ με αυτούς τι κάνουμε ; εγώ νομίζω ότι κάποια από αυτά τα παιδιά θα έπρεπε να τα βάλουμε στο άτυπο αυτό σχήμα!
ποια είναι η γνώμη σας?

αυτά προς το παρόν
-r
:)