Δημοσιεύτηκε: 17 Απρ 2009, 05:10
vista killer έγραψε:Και εγώ αυτής της γνώμης είμαι ότι αφού λειτουργεί κάτι γιατί να το αλλάξουμε.
Η όλη κίνηση δεν είναι τόσο να αλλάξουμε αυτά που κάνουμε τώρα αλλά να βελτιώσουμε το έργο.
Ο ilpara αναφέρθηκε σε μερικά ζητήματα που θέλουν προσοχή, και μπορεί στο άμεσο μέλλον να χτυπήσουμε σε τοίχο.
Το γεγονός ότι έχουμε κάποιες επιτυχίες δεν είναι τυχαίο· υπάρχουν άτομα που κόπιασαν, και που αν δεν κοιτάξεις τις λεπτομέρειες δε θα αντιληφθείς την προσπάθεια.
vista killer έγραψε:Είμαι υπέρ της άναρχης δομής της κοινότητας μας και την αυτοοργάνωσης της σε όλα τα θέμα χωρίς να χρειάζεστε κάποια ηγεσία η κάποια ηγετική ομάδα.
Πάντα ήμουν υπέρ της συλλογικής δουλειάς και της απεξάρτησης από συγκεκριμένα πρόσωπα ώστε όταν κάποιος αποχωρήσει να μην επηρεάζει αρνητικά και την ανάπτυξη της κοινότητας.
Είμαστε σε σημείο εξάρτησης από λίγα άτομα και αν αποχωρήσει κάποιος θα επηρεαστεί αρνητικά η ανάπτυξη της κοινότητας.
Με την πρωτοβουλία που κάνουμε εδώ, προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα αυτό.