Δημοσιεύτηκε: 17 Απρ 2009, 14:27
από ilpara
vista killer έγραψε:Αν θέλετε να εφαρμόσουμε τέτοιες νοοτροπίες και εδώ τότε δυστυχώς έχετε επιλέξει λάθος δρόμο. Αυτό που με στεναχωρεί πιο πολύ είναι ότι βλέπω ότι δεν μπαίνετε καν στον κόπο να κάνετε διάλογο όυτε να δώσετε την ευκαιρία για αποφάσεις ...
αν δεν κάνω λάθος αυτόν τον διάλογο κάνουμε αυτή τη στιγμή, και μπορεί να επικρατήσει η άποψη σου και να ακυρωθεί η ιδέα. Bullgr παρακαλώ να μπει ψηφοφορία.

vista killer έγραψε:..προσπαθήτε να περάσετε ότι η γνώμη σας είναι σωστή και ότι εμείς που έχουμε λάθος άποψη έχουμε πρόβλημα κατανόησης.
ΝΑΙ, υπάρχει πρόβλημα κατανόησης όταν συνεχίζετε να μιλάτε για ηγεσία, ηγετική ομάδα, επικεφαλής, κλπ, δημιουργώντας δηλ λάθος εικόνα στον αναγνώστη και παρερμηνεύοντας(!) όσα προτείναμε, ιδίως από την στιγμή που αναφέρουμε ξεκάθαρα ότι ΔΕΝ θα υπάρχει ούτε επικεφαλής, ούτε ομάδα διοίκησης, ούτε νομική υπόσταση, ούτε τίποτα από όλα αυτά, παρά ένα μέρος, ένας χώρος στον οποίο όλα τα ενεργά (και όχι οι περαστικοί) μέλη της κοινότητας από τα διάφορα μέσα (κανάλι, λίστα, φόρουμ, περιοδικό, site) θα συζητάμε κάποια πράγματα, κάτι που σήμερα κακώς δεν γίνεται! Πόσο πιο απλά να το πω...

vista killer έγραψε:Τι να πω αν θέλετε τόσο πολύ μια ηγεσία φτιάξτε την. Ετσι και αλλιώς εμείς θα κάνουμε ότι κάναμε και μέχρι τώρα. Δεν ξέρω πια η αντίδραση σε περιπτώσεις απειθαρχίας στις αποφάσεις του συμβουλιού...
Όλοι θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι κάναμε μέχρι τώρα, και ότι συνέβαινε όταν κάποιος μειοψηφούσε έως σήμερα το ίδιο θα συνεχίσει να γίνεται, δεν σου έτυχε ποτέ έως σήμερα να έχεις Α άποψη και τελικά να γίνει το Β και μετά όλοι σεβαστήκαμε την πλειοψηφία και συνεχίσαμε κανονικά?

...και αισθάνομαι άσχημα που αναγκάζομαι να σου απαντάω τα αυτονόητα γιατί και σε εκτιμώ και σε γνωρίζω και προσωπικά, απλά όπως εσύ γράφεις ότι πιστεύεις, το ίδιο κάνω και εγώ και σου απαντάω, χωρίς η διαφωνία μας σε ένα θέμα να αλλάζει κάτι στην εκτίμηση που σου έχω ως μέλος της κοινότητας :(