Δημοσιεύτηκε: 17 Απρ 2009, 18:05
από bullgr
Ένα ανοικτό poll προς όλους, ακόμα και αυτούς που "είδαν φως και μπήκαν" έχει δυσάρεστα αποτελέσματα... Πάρτε παράδειγμα το poll για την ονομασία του περιοδικού: viewtopic.php?f=35&t=599

Θυμάστε το χαμό που έγινε... Και τότε ψήφιζαν κάποια άτομα τα οποία τώρα είτε "αρμενίζουν" σε άλλες διανομές είτε επέστρεψαν στα πολυαγαπημένα τους windows... Χαρακτηριστικά αναφέρω κάποια άτομα που ψήφισαν τότε και τώρα είναι άφαντοι από την κοινότητά μας:
  • plicatilis
  • BlackSlash13
  • the japanese
  • align
Σας λένε τίποτα αυτά τα ονόματα; Εμένα όχι... Γιατί δηλαδή να αφήσω τη ονομασία του περιοδικού στις τύχες κάποιων ευκαιριακών μελών και να μην το συζητήσω με τους πιο αξιόπιστους/δραστήριους (Συμβούλιο) της κοινότητας; Δεν είναι πιο σωστό έτσι;

Και εάν υπάρχουν πιο φλέγοντα ζητήματα για να ψηφιστούν, που θα καθορίζουν τις τύχες της κοινότητας, θα εμπιστευτούμε τον κάθε τυχάρπαστο που θα ψηφίσει στο ανοιχτό poll;
Δηλαδή Κώστα, εάν πχ ψάχνω κάποιον δεύτερο διαχειριστή στο forum, τι θα κάνω; Θα κάνω ανοιχτή ψηφοφορία και θα επιτρέψω τη διαχείριση σε κάποιον που δεν έχει αποδείξει την αξία του, την δράση του στη κοινότητα;

Δεν θα πρέπει να κρίνω εγώ ποιον θα βάλω; Να φροντίσω αυτόν που θα βάλω να μην τα κάνει σκ@τ@; Αυτό τι με κάνει; Αντιδημοκρατικό; Ή μήπως ένα σοβαρό και υπεύθυνο άτομο που θέλει το καλό της κοινότητας;

Το θέμα των ανοιχτών ψηφοφοριών κατά τη γνώμη μου θα κάνει χειρότερα τα πράγματα αντί να τα καλυτερεύσει...