Δημοσιεύτηκε: 17 Απρ 2009, 21:49
από simosx
greatst έγραψε:
simosx έγραψε:
greatst έγραψε:Διάβασα με (όση) προσοχή (μου έχει αφήσει ο μπόμπιρας) τις δημοσιεύσεις του θέματος παραπάνω, και σε πρώτη φάση είμαι θετικός με κάποιες επιφυλάξεις, με πρώτη την εξής: πρέπει να καθοριστούν τα καθήκοντα/αρμοδιότητες των μελών του συμβουλίου (εάν το είπατε και από τα ξενύχτια δεν το πρόσεξα μην βαράτε!).

Ίσως ο όρος «συμβούλιο» στην ελληνική γλώσσα να είναι overloaded με πολλές έννοιες που να δημιουργούν πρόβλημα.
Μπορείς να θεωρήσεις «άτυπη ομάδα», όπου δεν έχουμε ιεραρχική δομή συμβουλίου (έχει ιεραρχία του συμβούλιο στην Ελλάδα; Στο εξωτερικό είναι «council», όπως Ubuntu Council). Θα μου άρεσε ο τίτλος του «μέλος συμβουλίου», ή τουλάχιστον «άτυπος σύμβουλος», ωστόσο πάει προς «μέλος άτυπης ομάδας»
Ο στόχος είναι η συζήτηση θεμάτων κατά προτίμηση εσωτερικά, για θέματα που χρειάζονται τη διαδικασία αυτή.

Φίλε Σίμο, καλά όλα αυτά που λες στο παραπάνω -και μάλλον δεν διαφωνώ- αλλά τι σχέση έχουν (έχουν;) με τη δικιά μου πρόταση περί του "να καθοριστούν τα καθήκοντα/αρμοδιότητες των μελών του συμβουλίου"; Εκτός και εάν σχολιάζεις το "μελών του συμβουλίου" οπότε οκ! ;)
...

Βασικά αυτό που έγραψα ήταν κάποιας μορφής displaced anger.
Μου τη σπάει το λεγόμενο «Stop Energy» και όταν η συζήτηση γίνεται επιφανειακή. Μεγαλώνουμε.