Δημοσιεύτηκε: 17 Απρ 2009, 22:29
από bullgr
+1 στον linuxman...

Ας κάνω και λίγο τον κακό... Μήπως, λέω μήπως, μας αρέσει η χύμα κατάσταση επειδή δεν μας αρέσουν οι αρμοδιότητες; Μήπως θέλετε μερικοί να μείνουμε έτσι για να είμαστε όλοι για όλα και κανένας για όλα;

Το να έχει κανείς αρμοδιότητες σημαίνει δέσμευση και υποχρεώσεις που πρέπει να φέρει εις πέρας... Μήπως αυτό είναι που ενοχλεί; Το ότι θα χάσουν μερικοί τη χύμα κατάσταση του "κάνω αυτό που θέλω, όταν το θέλω , όποτε το θέλω και εάν το θέλω";

Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι... Πρέπει να δίνουμε αρμοδιότητες σε μέλη και αυτοί να νοιώθουν υποχρεωμένοι για το καλό της κοινότητας να τις φέρουν εις πέρας. Και όχι όπως τώρα που δουλεύουν 10 μ@λ@κες για 1.500-2.500 μέλη.

Εάν δεν το καταλάβουμε αυτό, θα είμαστε ως κοινότητα μια ζωή στα τάρταρα...

Πάρτε για παράδειγμα το ubuntistas... Δείτε στη σελίδα 2 τις αρμοδιότητες που έχει ο καθένας. Όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και όλα δουλεύουν ρολόι γιατί ο καθένας τους νοιώθει υποχρεωμένος απέναντι στο περιοδικό και στη κοινότητα ubuntu-gr.

Φανταστείτε τώρα στο περιοδικό να μην είχαμε αρμοδιότητες... Θα λέγαμε:
-"ποιος θα κάνει τη σελιδοποίηση, ο bullgr;"
-"Α όχι βαριέμαι ας την κάνει ο ilpara"
-"Μα ο ilpara δεν ξέρει από σελιδοποίηση"
-"Ε τότε ας μην βγάλουμε περιοδικό"

Κάπως έτσι είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή στο ubuntu-gr... 10 μ@λ@κες έχουν αρμοδιότητες για όλα και οι υπόλοιποι είναι χύμα και ωραίοι...

Που είναι ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων όταν χρειαζόμαστε δελτίο τύπου; "Βάλε τον μ@λ@κ@ τον ilpara να το γράψει"...
Ποιος είναι ο υπεύθυνος για τη επικοινωνία με την canonical να ζητήσουμε να προσθέσουν το forum στη σελίδα με τα forums; "Βάλε τον μ@λ@κ@ τον bullgr να το κάνει"...
Ποιος θα διαμαρτυρηθεί για τον καπηλευτή του ονόματος ubuntu που αναφέρει στη σελίδα του ότι είναι "Επίσημος υποστηρικτής ubuntu" και προτείνει τη διανομή "Μονομάχος"!!!... "Ε, δεν ξέρω, υπάρχει κανένας μ@λ@κ@ς διαθέσιμος να το κάνει;"

Αυτό φίλοι μου πρέπει να σταματήσει... Και το πρώτο βήμα για να γίνει αυτό είναι να δημιουργηθεί ένα άτυπο Συμβούλιο...

ΥΓ
Γελοιότητες περί αντιδημοκρατισμού, φασισμού και καπαρώματος καρέκλας θα τα αφήσω ασχολίαστα γιατί λόγω των ημερών δεν θέλω να χαλαστώ...