Δημοσιεύτηκε: 26 Απρ 2009, 18:18
από atermon
tsakf έγραψε:Παρ' όλο που δεν γράφω τακτικά, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην επαναλάβετε τα λάθη που έγιναν στην εξελικτική πορεία του Hellug. Όταν ξεκινήσαμε, λειτουργούσαμε περισσότερο σαν ομάδα, ο σύλλογος ήταν απλά ένα τυπικό μέρος. Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι, εάν κάποιος θέλει να κάνει μια εκδήλωση σε ποιόν πρέπει να αναφερθεί για να ζητήσει βοήθεια.

ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ!

Μία περίπτωση είχα μόνο κατά νου όταν αναφέρθηκα σε νομικές οντότητες, και σημειώνω ότι δεν είναι όλες ίδιες (άλλες για γκουρού του RedGreenBlue τερματικού :ugeek: , άλλες ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος :? και άλλες για φίλους και χρήστες του ανοιχτού λογισμικού 8-) ). Για παράδειγμα, για μια εκδήλωση σε μια πλατεία που απαιτεί επίσημη αίτηση προς τον Δήμο, στείλτε σε εμένα ένα PM με το κείμενο της αίτησης και ένα FAX, σύντομα θα σας το επιστρέψω με σφραγίδα και υπογραφή, τόσο απλά, εύκολα, ανώνυμα και με μεγάλη μου χαρά!

sokoban4ever έγραψε:Στην αρχή δεν είχα καταλάβει ακριβώς τι παιζόταν και αντέδρασα ... λες και θα γινόταν όχι απλά Δ.Σ αλλά ιερατείο .... :oops:

Μακριά από ιερατεία, σκοτεινές στοές και τηβέννους, φτου φτου, πίσω μου σ' έχω σατανά :lol: :lol: :lol: