Δημοσιεύτηκε: 27 Μάιος 2009, 12:21
Εγώ έχω βάλει ubuntu από το 7.04 και μετά, μέχρι τώρα που τρέχω 9.04. Επειδή με έτρωγε η περιέργεια όμως, έχω κάνει το βασικό μου μηχάνημα dual boot με kubuntu. Δεν ήθελα να βάλω τα packages (kubuntu desktop) από πάνω με επιλογή εκκίνησης κλπ γιατί είχα προσπαθήσει παλιότερα και φορτώθηκε το σύστημα και τα μενού με παπάδες από βιβλιοθήκες και εφαρμογές, τόσο που μου ήρθε ταμπλάς... Ασε το ξήλωμα...
Τώρα περνάω τις παιδικές αρρώστιες του kde, δοκιμάζω, χαλάω πράγματα, ψάχνω και δε βρίσκω αυτά που θέλω κλπ, αλλά βλέπω ότι οπτικά υπάρχει διαφορά στο στυλ και τα πράγματα όπως ρυθμίζονται και μπορεί να ελιχθεί ο χρήστης... Την παλεύω όμως, και θέλω να του δώσω τη σωστή και δίκαιη ευκαιρία του, μήπως τελικά προετοιμάσω σταδιακά τη μετάβασή μου αν προκύψει (ενώ από windows ubuntu πέρασα δια της σκληρής οδού).
Αρα ψήφισα και τα δύο.
Τώρα περνάω τις παιδικές αρρώστιες του kde, δοκιμάζω, χαλάω πράγματα, ψάχνω και δε βρίσκω αυτά που θέλω κλπ, αλλά βλέπω ότι οπτικά υπάρχει διαφορά στο στυλ και τα πράγματα όπως ρυθμίζονται και μπορεί να ελιχθεί ο χρήστης... Την παλεύω όμως, και θέλω να του δώσω τη σωστή και δίκαιη ευκαιρία του, μήπως τελικά προετοιμάσω σταδιακά τη μετάβασή μου αν προκύψει (ενώ από windows ubuntu πέρασα δια της σκληρής οδού).
Αρα ψήφισα και τα δύο.