Δημοσιεύτηκε: 03 Ιουν 2009, 21:33
@bullgr: Σταύρο, εγώ προσωπικά θα σε ευχαριστήσω για τα όσα πρόσφερες στην κοινότητα. Χωρίς να έχω την δικιά σου πληροφόρηση είχα γράψει στο viewtopic.php?f=35&t=5057&start=30#p48900 ότι
Εγώ για συμβολικούς έστω λόγους θα ήθελα να μείνεις -έστω για λίγο καιρό ακόμα- διαχειριστής μέχρι να επέλθει μια ισορροπία. Προφανώς αυτό ΔΕΝ μπορεί πλέον να γίνει, αλλά ΔΕΝ το θέλεις ούτε εσύ.
Εύχομαι η όλη εξέλιξη να μην σε απομακρύνει από την κοινότητα. Εύχομαι γενικότερα η όλη εικόνα να μην απομακρύνει και άλλα άξια άτομα από την κοινότητα. Κακά τα ψέματα: για εθελοντική δουλειά μιλάμε (τουλάχιστον όσον αφορά εμένα!) και οι πολλές ίντριγκες και η έλλειψη σαφών και -γιατί όχι- και θεσμοθετημένων κανόνων μπορεί να αποθαρρύνει κόσμο από το να ασχοληθεί (ενεργά) με την κοινότητα.
Ελπίζω στο επόμενο ubuntu release πάρτυ να γνωριστούμε από κοντά.
Φιλικά,
ο συνονόματος
έγραψε:...
Σας το λέω εντελώς ωμά: είμαι σχετικά λίγο καιρό στην κοινότητα και ακόμη λιγότερη στο περιοδικό για να ξέρω τι παίζεται σε ΒΑΘΟΣ (αναφέρομαι στις διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ μας) αλλά βλέποντας την όλη συζήτηση θα μπορούσα να κάνω την ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ (ελπίζω!) υπόθεση ότι η κοινότητα είναι ένα καζάνι έτοιμο να ΣΚΑΣΕΙ!
...
Εγώ για συμβολικούς έστω λόγους θα ήθελα να μείνεις -έστω για λίγο καιρό ακόμα- διαχειριστής μέχρι να επέλθει μια ισορροπία. Προφανώς αυτό ΔΕΝ μπορεί πλέον να γίνει, αλλά ΔΕΝ το θέλεις ούτε εσύ.
Εύχομαι η όλη εξέλιξη να μην σε απομακρύνει από την κοινότητα. Εύχομαι γενικότερα η όλη εικόνα να μην απομακρύνει και άλλα άξια άτομα από την κοινότητα. Κακά τα ψέματα: για εθελοντική δουλειά μιλάμε (τουλάχιστον όσον αφορά εμένα!) και οι πολλές ίντριγκες και η έλλειψη σαφών και -γιατί όχι- και θεσμοθετημένων κανόνων μπορεί να αποθαρρύνει κόσμο από το να ασχοληθεί (ενεργά) με την κοινότητα.
Ελπίζω στο επόμενο ubuntu release πάρτυ να γνωριστούμε από κοντά.
Φιλικά,
ο συνονόματος