Δημοσιεύτηκε: 04 Ιουν 2009, 10:06
από greatst
ilpara έγραψε:...

τι σοβαρή παρανομία μπορείς να κάνεις σε μια κοινότητα σαν την δική μας?

...


Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα! Εάν κάποιος βρίζει κάποια εταιρία ή την αποκαλεί παραποιώντας το όνομα της, τότε εάν αυτή κινηθεί εναντίον του πώς θα βρει ποιος/ποια είναι; Μήπως τότε θα "πληρώσεις" εσύ ilpara τη "νύφη" ως ο συντονιστής του αντίστοιχου νήματος;

Γενικότερα, εγώ ΔΕΝ μιλώ μόνο για το φόρουμ. Μιλώ για έναν γενικότερο μετασχηματισμό της κοινότητας. Για παράδειγμα, εάν ακολουθήσω τον σύνδεσμο memberlist.php?mode=group&g=5 και τον σύνδεσμο memberlist.php?mode=group&g=4 βλέπω τους διαχειριστές και συντονιστές (όπως ισχύουν αυτή τη στιγμή). Μέχρι πριν λίγες μέρες διαχειριστής ήταν ο bullgr. Εφόσον αυτός αποχώρησε, ποιος/ποιοι αποφάσισαν ότι θα τον αντικαταστήσουν οι pkst+sudobash+medigeek? Γιατί δεν ψήφισε όλη η κοινότητα και για αυτήν την επιλογή; Εάν η απάντηση είναι ότι "αυτό το αποφαζίζουν οι υπάρχοντες admins/mods" τότε το όλο θέμα "ΚΑΝΟΝΕΣ οργάνωσης-λειτουργίας της ομάδας του φόρουμ" ΔΕΝ έχει λόγο ύπαρξης.

Προσοχή: επιμένω και "τσιγκλάω" την (τρέχουσα) ομάδα διαχείρισης+συντονισμού του φόρουμ διότι είναι μια (μοναδική; μεγάλη;) ευκαιρία να κάνουμε έναν σημαντικό μετασχηματισμό στην κοινότητα. Και προσέξτε: δεν πρέπει να είμαστε μετέωροι στις προθέσεις του κάθε admin+mod από τη μία, αλλά ούτε και να δώσουμε τη δυνατότητα σε χρήστες-φαντάσματα (αναφέρομαι στη θεωρητική περίπτωση κάποιος να γραφτεί πολλές φορές με διαφορετικό username) να επηρεάζουν αποφάσεις της κοινότητας.

Συνφορουμιτικά, φιλικά και επώνυμα,

Σταύρος (a.k.a. greatst)