Δημοσιεύτηκε: 04 Ιουν 2009, 11:10
από bullgr
Κατ' αρχάς να σας ευχαριστήσω για τις απόψεις σας και τα καλά σας λόγια...

Ο λόγος που έγραψα το κείμενο ήταν για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου για τους λόγους της αποχώρησής μου από τη θέση του διαχειριστή. Τις τελευταίες μέρες έχω λάβει κάποια pm από χρήστες που ρωτούσαν τους λόγους της αποχώρησής μου. Σίγουρα θα είχαν και άλλοι την απορία αυτή αλλά μάλλον δεν θέλησαν να τη γνωστοποιήσουν. Και έτσι έννοιωσα την ανάγκη να γράψω το παραπάνω απολογητικό/αιτιολογικό κείμενο.

Αλλά το κείμενο αποσκοπεί ΜΟΝΟ σε αυτό... Δεν είναι κανένα μέσο πίεσης προς τη ομάδα του forum για επιστροφή μου... Το λέω αυτό γιατί γνωρίζω ότι τους ενόχλησε η δημοσίευσή μου.

Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου μία και καλή: Δεν πρόκειται να επιστρέψω ΠΟΤΕ ξανά στη ομάδα του forum, υπό οποιαδήποτε μορφή και συνθήκες... Προσωπικά έχω τελειώσει μια και καλή με τη διαχείριση του forum. Θα είμαι ενεργός χρήστης της κοινότητας αλλά σε άλλες δράσεις.

Γι' αυτό σας παρακαλώ, εκτιμώ πολύ το ενδιαφέρον που δείχνετε, αλλά μην γράφετε σχόλια σχετικά με την επιστροφή μου στη θέση του διαχειριστή... Είναι αδύνατον να γίνει αυτό μετά τα τελευταία γεγονότα, αλλά και να μου ζητηθεί, δεν πρόκειται να το δεχόμουν εγώ.

Άλλωστε δεν υπάρχει ανάγκη για κάτι τέτοιο... Υπάρχουν αξιόλογα άτομα που μπορούν να συνεχίσουν το έργο μου... Στο κάτω-κάτω ουδείς είναι αναντικατάστατος... Εγώ έκανα τον κύκλο μου και τελείωσα...