Δημοσιεύτηκε: 04 Ιουν 2009, 13:36
από bullgr
Off topic:
ilpara έγραψε:Το φόρουμ έμεινε χωρίς διαχειριστή άξαφνα και γίνεται αντιληπτό ότι για εντελώς πρακτικούς λόγους έπρεπε να καλυφθεί το κενό άμεσα.

Το forum δεν έμεινε σε καμία στιγμή χωρίς διαχειριστή... Πριν την αποχώρησή μου είχα τοποθετήσει τον linuxman ο οποίος ήταν τεχνικά καταρτισμένος και είχε τις βασικές γνώσεις πάνω στο phpbb.

Από κει και πέρα τι έγινε δεν με αφορά, αλλά μην παραπληροφορούμε ότι το forum δεν είχε διαχειριστή!!!

Δεν γίνεται να μένει κενή η θέση του διαχειριστή άλλωστε και από τεχνικής άποψης... Ρώτα και τον Κώστα (pkst) να στο επιβεβαιώσει...

Εγώ τοποθετώντας τον Linuxman πριν την αποχώρησή μου είχα τη συνείδησή μου καθαρή γιατί έβαλα διαχειριστή ένα αξιόλογο άτομο με 6800+ δημοσιεύσεις, τεχνικά καταρτισμένο και κοινά αποδεκτό στο ευρύτερο forum για την αξία του. Και το βασικότερο όπως προείπα: Με γνώσεις στο phpbb...

Οπότε δεν δέχομαι να λέγεται έτσι απλά ότι το forum έμεινε χωρίς διαχειριστή...

Εκτός και εάν εννοείς τα μετέπειτα γεγονότα που δεν με αφορούν... Αλλά και πάλι δεν είναι σωστό να λέγεται ότι το forum έμεινε χωρίς διαχειριστή... Γιατί και ο linuxman κατά την αποχώρησή του έβαλε κάποιον άλλον στη θέση του. Και μάλιστα σε ένα ήδη έτοιμο στημένο forum που ο νέος διαχειριστής δεν είχε να κάνει και τίποτα το φοβερό!!!