Δημοσιεύτηκε: 05 Ιουν 2009, 15:21
από ilpara
dimosfire έγραψε:πίστευα μέχρι τώρα ότι δεν υπήρχαν προβλήματα επικοινωνίας, συντονισμού και διαχείρισης
σωστά πίστευες! και πριν και τώρα στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων το κλίμα είναι πολύ φιλικό και εποικοδομητικό (όπως στο παρόν νήμα) και οι μεταξύ μας σχέσεις κατά κανόνα είναι πολύ καλές, για παράδειγμα τον bullgr τον εκτιμώ πολύ, φαντάζομαι και αυτός εμένα! Και τον απίστευτο linuxman του οποίου η προσφορά είναι ανυπέρβλητη! Τώρα αν κάποιες λίγες (πολύ λίγες!) φορές υπήρξαν παρεξηγήσεις ή και διαφωνίες, θα πω ότι οι παρεξηγήσεις είναι μέσα στην ζωή (και ήταν σπάνιες μεταξύ mods-admins) και οι διαφωνίες είναι αναμενόμενες μεταξύ σκεπτόμενων ανθρώπων. Πάντως αυτά είναι η εξαίρεση, όχι ο κανόνας σε εμάς :D

dimosfire έγραψε:Καλημέρα παιδιά, θέλω να διατυπώσω μια απορία που ίσως έχουν αρκετά νέα μάλη του forum. Με ποια κριτήρια θα ψηφίσει κάποιος.
Αν πρόκειται για άτομα που δεν γνωρίζεις, έχεις δίκιο δεν ψηφίζεις κάποιον στην τύχη. Βεβαίως μπορείς να ψάξεις τις δημοσιεύσεις του και να τον μάθεις. Απόφαση του καθενός είναι. Να συμμετέχεις πάντως στην συζήτηση είναι πάντα καλό (εφόσον έχεις κάτι να πεις ασφαλώς) ;)

dimosfire έγραψε:νομίζω ότι είναι καλύτερα για κάποιον που δε γνωρίζει να μην ψηφίσει καθόλου
Αν όμως δεν πρόκειται για πρόσωπα αλλά για κανόνες όπως εδώ, τότε οποιοσδήποτε διαβάσει το παρόν νήμα προσεχτικά είναι σε θέση να διαμορφώσει άποψη. Συνεπώς οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετέχει στη συζήτηση και να ψηφίσει! ;)