Δημοσιεύτηκε: 10 Ιουν 2009, 02:22
ilpara έγραψε:Και όμως η διαφωνία δεν ήταν με πρόσωπα αλλά με καταστάσεις ή ανθρώπινα λάθη (κατά εμένα λάθη). Όλα αυτά πιστεύουμε ότι είναι υπό μόνιμη διευθέτηση με το ΚΑΝΟΝΕΣ οργάνωσης-λειτουργίας της ομάδας του φόρουμ και συνεπώς δεν συντρέχει λόγος καμίας αποχώρησης πλέον.
Επαναλαμβανόμαστε...
ilpara έγραψε:Άλλωστε όντας μέλος της ομάδας του περιοδικού γνωρίζεις ότι δεν συντρέχουν πλέον λόγοι διαφωνίας και δεν αντιλαμβάνομαι την σκοπιμότητα του να ανασκαλίσουμε περασμένα γεγονότα που ίσως εκθέτουν ανθρώπους που εκτιμούμε επειδή έκαναν ένα λιγότερο ή περισσότερο σοβαρό λάθος.
Εξήγηση ζήτησα, τα περί σκοπιμότητας είναι δικά σου λόγια φίλε @ilpara. Έχω πρόβλημα με την αναρχιστική μου συνείδηση και αυτό δεν μπορεί να μου το λύσει καμιά κοινότητα.
ilpara έγραψε:(δεν θα ήθελα να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση)
Εγώ θα ήθελα να συνεχιστεί... με την εξήγηση όπως την περιγράφω παραπάνω.
ilpara έγραψε:Σημασία έχει να μαθαίνουμε από τα λάθη (και μάθαμε) και να τα αφήνουμε πίσω (δεν θα ήθελα να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση), να βελτιώνουμε την κοινότητα (δες κανόνες), και να προχωράμε μπροστά ενωμένοι (πρώην και νυν συντονιστές-διαχειριστές έχουμε καλή σχέση)
Πριν λοιπόν προχωρήσουμε να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν λειτούργησα βάσει κανόνων αλλά με γνώμονα τη συνείδησή μου και μόνο.
ilpara έγραψε:και αυτό προσπαθούμε να πράξουμε με την δημόσια συζήτηση περί κανόνων οργάνωσης-λειτουργίας της ομάδας διαχειριστών-συντονιστών.
Και εγώ αυτό προσπαθώ να πράξω. Έχω δικαίωμα λόγου άλλωστε όπως όλοι.
Θα σιωπήσω όμως από σεβασμό στην κοινότητα και στους ανθρώπους πίσω από αυτήν.
Θα ήθελα επίσης την τοποθέτησή σας περί ταυτοπροσωπίας, αν επιθυμείτε φυσικά...