Δημοσιεύτηκε: 10 Ιουν 2009, 21:27
greatst έγραψε:Εάν θέλετε και να διασφαλίσετε τη μυστικότητα της ψήφου αλλά και να μάθετε τα σχόλια/απόψεις των "απλών" μελών του φόρουμ για εσάς, μπορείτε (οι υποψήφιοι διαχειριστές+συντονιστές) να στήσετε ένα διαφορετικό πληροφοριακό σύστημα όπου θα ψηφίζουμε με βάση το username+password μας στο φόρουμ, αλλά όπου η ψήφος μας για τον κάθε υποψήφιο και τα σχόλια μας θα καταχωρούνται ανώνυμα.
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να πω ονομαστικά για ποιον/ποιους έχω επιφυλάξεις. Δεν σας προβληματίζει πάντως ότι σχεδόν όλοι ψηφίζουν ότι συμφωνούν με όλα τα μέλη που προτείνετε; Ξαναλέω, δεν είναι διαδικασία αυτή που βάλατε: αυτοί είναι οι υποψήφιοι, ή τους ψηφίζετε όλους, ή εάν διαφωνείτε πρέπει να μας πείτε "φανερά"(!) με ποιους(!!) και γιατί(!!!) διαφωνείτε. Για σκεφτείτε το λίγο!![]()
![]()
Σύμφωνα με τους ΚΑΝΟΝΕΣ οργάνωσης-λειτουργίας της ομάδας του φόρουμ και όπως αναφέρουμε στην πρώτη δημοσίευση
συνεπώς ή ένσταση/πρόταση του greatst μπορεί να συζητηθεί εκεί και να ληφθεί η σχετική απόφαση (μάλιστα αν κάποιος έχει και τεχνική λύση να προτείνει θα είναι χρήσιμο).ilpara έγραψε:=> Tην Πεμπτη 11/6/09 στις 23:00 στο #ubuntu-gr-meetings (IRC) θα συζητηθούν τυχόν ιδέες-προτάσεις-απορίες. Ασφαλώς μπορείτε να ποστάρετε και στο παρόν νήμα.
Έως ότου συζητηθεί το θέμα αναλυτικά και ληφθεί απόφαση, πρόσθεσα την επιλογή:
«Διαφωνώ με την συμμετοχή ορισμένων μελών αλλά δεν τα αναφέρω διότι επιθυμώ μυστικότητα της ψήφου που δεν παρέχεται εδώ»
Προσωπικά διαφωνώ με την μυστικότητα / ανωνυμία και συμφωνώ με τα παιδιά που αναφέρουν ότι σε μια κοινότητα σαν την δική μας πρέπει να εκφράζουμε ακόμα και την διαφωνία μας ή την κριτική ανοιχτά και επώνυμα (με nickname), καθώς και να δεχόμαστε οποιαδήποτε κριτική ή διαφωνία και να προσπαθούμε να το συζητάμε και να βελτιωνόμαστε. Η ανωνυμία / μυστικότητα δεν συνεισφέρει σε αυτή την κατεύθυνση, πλην όσων διστάζουν να εκφράσουν την γνώμη τους από φόβο μήπως χαλάσουν οι σχέσεις τους με αυτόν/αυτούς που κριτικάρουν. Προσωπικά θα προσπαθήσω να υπερασπίσω κάθε μέλος που τυχόν δεχτεί επίθεση ή αρνητικότητα απλά επειδή άσκησε κριτική ή διαφωνία. Είμαι υπέρ της ανοιχτής συζήτησης