Δημοσιεύτηκε: 13 Ιουν 2009, 17:58
Να διευκρινίσω ότι ξεκίνησα το θέμα αυτό χωρίς να δώσω το ακριβές πλαίσιο που έχω στο νου μου διότι ... αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να δούμε εάν ως αφαιρετική (abstract) ιδέα μας φαίνεται ενδιαφέρουσα να την ψάξουμε παραπάνω. Απλά πράγματα! Αυτή είναι και η δύναμη της κοινότητας: όλοι μαζί -εάν το κρίνουμε ενδιαφέρον- θα διαμορφώσουμε το τελικό πλαίσιο.
Ναι, κάτι σε αυτό το στυλ είχα και εγώ στο νου μου όταν έριξα την πρόταση, αλλά σε πολύ ευρύτερο επίπεδο και με μεγαλύτερη συμμετοχή των ενεργών μελών της κοινότητας και με πολύ περισσότερες θεματικές ενότητες.
Ποια διάσπαση ρε παιδιά; Εγώ έχω το σκεπτικό να κάνουμε μια (ΕΝΩΤΙΚΗ!) κίνηση ώστε να δραστηριοποιήσουμε πολύ περισσότερο κόσμο στις δραστηριότητες της κοινότητας.
Επειδή λες "σκέπτεστε", το σωστό είναι ... σκεπτόμαστε (και εσύ!). Τι εννοώ: όλοι να καταθέσουμε τη γνώμη μας για να δούμε πώς μπορεί να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο και -εάν φυσικά- μας ενδιαφέρει.
gourgi έγραψε:http://wiki.ubuntu-gr.org/Community/Teams
gourgi έγραψε:Αυτό είχα και εγώ στο μυαλό μου όταν διάβασα το 1ο ποστ.
Καλύτερα να περιμένουμε τον greatst να διευκρινήσει.
Ναι, κάτι σε αυτό το στυλ είχα και εγώ στο νου μου όταν έριξα την πρόταση, αλλά σε πολύ ευρύτερο επίπεδο και με μεγαλύτερη συμμετοχή των ενεργών μελών της κοινότητας και με πολύ περισσότερες θεματικές ενότητες.
g00fy έγραψε:
Προς το παρών όμως και με αυτά που έχουμε πει μέχρι στιγμής, είμαι επιφυλακτικός με την αυτονόμηση
(αν φυσικά υπάρχει κάτι τέτοιο υπ´ όψιν και δεν είναι απλά η αυπνία που με βαράει)
gourgi έγραψε:δεν προτείνω σε καμία περίπτωση διάσπαση!
δεν έχει νόημα ένα νέο φόρουμ αλλά έχει νόημα μία ενότητα στο υπάρχον φόρουμ (εφόσον υπάρξει ανάγκη)
Ποια διάσπαση ρε παιδιά; Εγώ έχω το σκεπτικό να κάνουμε μια (ΕΝΩΤΙΚΗ!) κίνηση ώστε να δραστηριοποιήσουμε πολύ περισσότερο κόσμο στις δραστηριότητες της κοινότητας.
griper έγραψε:Αυτές οι ομάδες που σκέφτεστε τι ακριβώς θα κάνουν, γιατί για απορίες, προβλήματα, how to κ.ά. υπάρχουν ενότητες στο forum.
Επειδή λες "σκέπτεστε", το σωστό είναι ... σκεπτόμαστε (και εσύ!). Τι εννοώ: όλοι να καταθέσουμε τη γνώμη μας για να δούμε πώς μπορεί να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο και -εάν φυσικά- μας ενδιαφέρει.