Δημοσιεύτηκε: 15 Ιουν 2009, 14:45
επειδή η συζήτηση είχε ως θέμα το παρόν νήμα νομίζω ότι μπορεί να συζητηθεί εδώ. Αν θες να ξεκινήσεις από την συζήτηση για να συζητήσουμε κάτι άλλο μη σχετικό με το παρόν νήμα, οποιοσδήποτε μπορεί να ανοίξει νέα δημόσια συζήτησηbullgr έγραψε:Θα ήθελα να ανοίγαμε ένα νέο θέμα που να περιείχε τη συζήτηση στο irc και να μπορούσαμε να σχολιάζουμε...
+1pkst έγραψε:...οι admin/ mod πάιζουν το ρόλο της καθαρίστριας, για να παραμένει ο χώρος εύχρηστος.
bullgr έγραψε:Και για να πω και εγώ μια κακία (γιατί τελευταία ήμουν πολύ καλό παιδί), ο "Τουρίστας Διαχειριστής" είναι πιο χρήσιμος τίτλος;
Θα ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα για να μην αιωρούνται συζητήσεις που χαλάνε το κλίμα.
Μας είναι γνωστό ότι:
- ο pkst έχει μακροχρόνια προσφρορά και συμμετοχή στην κοινότητα ελεύθερου λογισμικού (π.χ. βλ. open office)
- ο pkst έχει εμπειρία και γνώσεις σε phpBB και στην διαχείριση φόρουμ (βλ. ιδρυτής admin του παρόντος μαζί με bullgr)
- ο pkst μπορεί να διαθέσει περιορισμένο χρόνο στο φόρουμ του Ubuntu-gr
- οι νέοι διαχειριστές medigeek και sudobash είναι εξαιρετικά ικανά άτομα στην διαχείριση του φόρουμ και έχουν γνώσεις phpBB αλλά δεν είχαν μεγάλη εμπειρία.
ΥΓ:...μέχρι τώρα, φτου-φτου μη τους ματιάσουμε, οι medigeek και sudobash ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και πατάνε γερά στα πόδια τους και μπράβο τους