Δημοσιεύτηκε: 15 Ιουν 2009, 18:25
από linuxman
Δεν ήθελα να γράψω εδώ τίποτα , άλλα εμένα με ενόχλησε αφάνταστα έκφραση σου Ηλία από το IRC log , εάν δεν θα το έβλεπα μπορεί να μην έγραφα τίποτα , άλλα μιας και το είδα :
Κώδικας: Επιλογή όλων
(12:23:01 AM) ilpara: έχω μια μικρή ένσταση: ...θα έχει τον Μέντορα πάνω από το κεφάλι του στο εργαστήρι του Thelug όταν διαβάζει το MD και δεν μου αρέσει, αλλά επειδή δεν έχω κάτι να κρύψω και τα λέω όλα ανοιχτά, είμαι +1 για linuxman

Και εγώ πρέπει να δώσω και λογαριασμό πως και που διαβάζω η διάβαζα το MD , τι κατηγόριες είναι αυτές ?
Δηλαδή τι σημαίνει αυτό ?
Πως να το πάρω τώρα ? Δηλαδή τι είμαι κάνα παιδάκι και δεν έχω προσωπική άποψη , δεν μπορώ να πάρω μία απόφαση για τίποτα , η απλά με θεωρείς πολύ κατώτερο από άλλους και το είπες αυτό ?
Μπορεί να ήτανε λάθος απόφαση μου εκείνη την στιγμή άλλα την πήρα μόνος μου , χωρίς υποδείξεις κανενός .
Εάν σε ενοχλεί ότι δεν είμαι καλός στο λόγο και εάν νομίζεις ότι δεν σκέφτομαι και απλά ακούω άλλους χωρίς να μπορώ να βγάλω μόνος μου άκρη (ξέρεις ποιον εννοώ ) τότε νομίζω ότι κάνεις μεγάλο λάθος .
Μιας και αυτό το είπες δημόσια και αυτό μπορεί να φανεί πολύ άσχημο , και δεν θέλω να νομίζει κανείς ότι εγώ δεν έχω τον λόγο και κάνω και γράφω αυτά που μου λένε , θα ήθελα εάν πράγματι καταλαβαίνεις ότι έχεις κάνει λάθος να μου ζητήσεις δημόσια συγνώμη , άλλα έτσι πως ανέφερες με ενόχλησε .

Υ.Γ. Δεν θέλω να χαλάσουμε τις καρδιές μας για κάτι που ήτανε ίσος απότομο άλλα θέλω μία εξήγηση εδώ .
Χαίρουμε που τελικά έδωσες +1 για μένα άλλα πριν το κάνεις νομίζω ότι το παραπάνω αναφορά σου είναι λάθος 100% .
Σε κάθε άλλη περίπτωση θα σε έπαιρνα και τηλέφωνο άλλα εδώ μιας και το είδανε και διάβασαν λογικά πολλά άτομα εγώ στα μάτια τους δεν θα έχω και την καλύτερη εικόνα , και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό .