Δημοσιεύτηκε: 15 Ιουν 2009, 19:41
linuxman έγραψε:Χαίρουμε που τελικά έδωσες +1 για μένα άλλα πριν το κάνεις νομίζω ότι το παραπάνω αναφορά σου είναι λάθος 100% .
Είναι λάθος μου που εξέφρασα δημόσια υπόθεση, διότι σε αντίθεση με τα γεγονότα τα οποία ελέγχονται αντικειμενικά ως προς το αν πραγματικά συνέβησαν δια μαρτύρων και αποδείξεων, οι υποθέσεις μπορούν να ελεγχθούν μόνο ως προς την λογική ορθότητα τους και συνεπώς υποκειμενικά. Το λάθος μου ήταν διπλό αφού η παράθεση της συγκεκριμένης υπόθεσης εκ' μέρους μου θίγει δύο ανθρώπους (linuxman & mentor) επί προσωπικού, και αυτό σε μια περίπτωση όπου, αφενός, το διακύβευμα (βλ. τίτλος επί τιμής) δεν είναι κρίσιμο για την λειτουργία της κοινότητας, και κατά την οποία περίπτωση, αφετέρου, δεν έχω πρόθεση (δεν θα ήταν προς όφελος της κοινότητας και διακεκριμένων μελών της να αναγκαστώ να το πράξω) να παραθέσω δημοσίως στοιχεία που ενδεχομένως να μετέτρεπαν την υπόθεση σε ήδη γεγονός. Είναι προφανές ότι εκφράστηκα επιπόλαια, δεν θα ήθελα να συνεχιστεί η συζήτηση και επαναλαμβάνω ότι ήταν διπλό λάθος μου.