Δημοσιεύτηκε: 15 Ιουν 2009, 21:46
bullgr έγραψε:kriti έγραψε:Off topic:
bullgr ειναι δυσκολο να ανασηκωνει το αβαταρ σου και τον εναν ωμο ποτε ποτε?
Off topic:
Μη μου δίνεις ιδέες!!!
Τις επόμενες μέρες θα ήθελα ο greatst να αναπτύξει τις απόψεις του περί μυστικής ψηφοφορίας... Περιμένω, εάν δεν το κάνει ο ίδιος, θα το κάνω εγώ... Γιατί ενώ έθεσε κάποιο σημαντικό ζήτημα, τον αποπήρανε αρκετά άτομα στο irc μη αντιλαμβανόμενοι τι εννοούσε... Θα αφήσω 2-3 μέρες να ηρεμήσουν όλοι και να προχωρήσει η ψηφοφορία και έπειτα θα επεξηγήσω τα ζητήματα που ανέφερε o greatst.
Τι άλλο να πω συνονόματε; Τις έχω αναπτύξει αναλυτικά τις απόψεις. Νομίζω ότι τα έχω γράψει αναλυτικότατα τόσο στο φόρουμ όσο και στη συζήτηση στο irc. Δεν έχω πρόβλημα να αναπτύξω οτιδήποτε πρόσθετο, αλλά εάν υπάρχει κάποια πτυχή του θέματος που θέλεις να αναφέρεις και μου διαφεύγει θα χαρώ να σε ακούσω και -εάν συμφωνώ- θα το πω φυσικά (νομίζω ότι είναι προφανές τουλάχιστον το ότι τη γνώμη μου δεν διστάζω να την πω και να την υποστηρίξω). Όσο για το διάλογο στο irc, έχω κι εγώ πολλά να σχολιάσω για απαντήσεις που δόθηκαν εκεί αλλά και έπειτα (στο φόρουμ) αλλά ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ να μην δώσω συνέχεια. Εάν βέβαια κάποιος αναφερθεί ονομαστικά σε εμένα θα πάρει την απάντηση του!