Δημοσιεύτηκε: 17 Ιουν 2009, 00:41
από linuxman
@Nisok & @kriti γιατί να το κλειδώσουμε και να το ξεχάσουμε ?

ilpara έγραψε: Μετά την αντίδραση ο bullgr ζήτησε να γίνει απλό μέλος και ο linuxman το έπραξε και προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση προς τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας συντονισμού, δηλαδή προς τους ftso, simosx, nikosal, ilpara, sudobash, logari81, puppet master, όπου δεν συμπεριλαμβάνεται ο The_Mentor ο οποίος εικάζουμε ότι ήταν γνώστης του γεγονότος

Εδώ βλέπεις πόσο πίσω είσαι , ναι ο bullgr μου ζήτησε να των βγάλω εγώ από Διαχειριστής εγώ σεβόμενος πάντα και χρόνια τώρα στην Ιδιότητα ενός διαχειριστή δεν μπόρεσα να το κάνω και δεν θα το είχα κάνει πότε , το έκανε μόνος του .

ftso έγραψε:
Στο ubuntu-gr είμαστε , όχι στο ubuntuforums.org
Δεν αναγκάζει κανείς κανέναν να επιλύσει μόνος του προβλήματα εσωτερικής φύσεως.
Αυτά λύνονται με την συμβολή όλων δημοκρατικά.

Ναι δεν είμαστε , άλλα το ubuntuforums.org είναι ο σωστός τρόπος λειτουργίας ενός φόρουμ θα πρέπει να είναι παράδειγμα για μας , που υπάρχει ιεραρχία σωστή και ναι μεν αποφάσεις μπορεί να παρθούν από όλους μαζί (διαχειριστές + συντονιστές ) άλλα τελικό λόγο για βάρος μίας απόφασης θα είναι σε έναν η σε πολλούς διαχειριστές .
Ναι μπορεί να λυθούν ίσος δημοκρατικά άλλα από τότε που έχω γίνει συντονιστής έχω δει πολλές φορές κάποιος να παίρνει απόφαση χωρίς να το έχει συζητήσει από πριν με κανέναν και το έπραξε , γιατί έτσι του κάπνισε ( όχι μία φόρα άλλα πολλές φορές ) .
Πάντα θα πρέπει να υπάρχει κάποιος που θα πρέπει να πάρει βάρος τις απόφασης και συνέπειες τις , εδώ έχει σημασία εάν λειτουργεί για το προσωπικό όφελος η για όφελος του φόρουμ τις κοινότητας του .

ilpara έγραψε:
Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της κοινότητας που γνωρίζαμε τα ανωτέρω γεγονότα κρίναμε ότι ο linuxman έκανε ένα τεράστιο λάθος να προσπαθήσει αντιδημοκρατικά να επιβάλλει την αρχή τους ενός σε μια δημοκρατική κοινότητα. Συλλογιστήκαμε όμως ότι όλοι οι άνθρωποι κάνουμε λάθη και δεδομένης της τεράστιας προσφοράς του linuxman στην κοινότητα κρίναμε ότι το σωστό ήταν να μην τον εκθέσουμε περαιτέρω δημοσιοποιώντας στο ευρύ κοινό αυτή την μαύρη σελίδα για το ελεύθερο λογισμικό και αποφασίσαμε να τον προστατέψουμε. Σε αυτό το πλαίσιο προσπαθήσαμε να προχωρήσουμε μπροστά, να ξεχάσουμε τα γεγονότα, και του αποδώσαμε τον τίτλο του επίτιμου μέλους. Ακόμα και όταν ο linuxman ζήτησε τα ρέστα για να προστατέψει την τιμή του (θράσος ή αγνωμοσύνη άραγε(;) ...δεδομένων των όσων είχαν προηγηθεί εκ μέρους του και της προσπάθειας όλων μας να τον προστατέψουμε), προσωπικά προτίμησα από το να τον εκθέσω να εκτεθώ εγώ αναλαμβάνοντας την ευθύνη για λάθος που όπως πλέον (μετά τα πραγματικά γεγονότα) αντιλαμβάνεστε δεν ήταν λάθος:
ilpara έγραψε:Είναι λάθος μου που εξέφρασα δημόσια υπόθεση, διότι σε αντίθεση με τα γεγονότα τα οποία ελέγχονται αντικειμενικά ως προς το αν πραγματικά συνέβησαν δια μαρτύρων και αποδείξεων, οι υποθέσεις μπορούν να ελεγχθούν μόνο ως προς την λογική ορθότητα τους και συνεπώς υποκειμενικά. Το λάθος μου ήταν διπλό αφού η παράθεση της συγκεκριμένης υπόθεσης εκ' μέρους μου θίγει δύο ανθρώπους (linuxman & mentor) επί προσωπικού, και αυτό σε μια περίπτωση όπου, αφενός, το διακύβευμα (βλ. τίτλος επί τιμής) δεν είναι κρίσιμο για την λειτουργία της κοινότητας, και κατά την οποία περίπτωση, αφετέρου, δεν έχω πρόθεση (δεν θα ήταν προς όφελος της κοινότητας και διακεκριμένων μελών της να αναγκαστώ να το πράξω) να παραθέσω δημοσίως στοιχεία που ενδεχομένως να μετέτρεπαν την υπόθεση σε ήδη γεγονός. Είναι προφανές ότι εκφράστηκα επιπόλαια, δεν θα ήθελα να συνεχιστεί η συζήτηση και επαναλαμβάνω ότι ήταν διπλό λάθος μου.

ilpara έγραψε:
και του αποδώσαμε τον τίτλο του επίτιμου μέλους

Kαι εάν το αξίζω η όχι αυτό ας το κρύνουν όλοι στην κοινότητα .
ilpara έγραψε:
θράσος ή αγνωμοσύνη άραγε ;
Τι θες να πεις με αυτό ?
Δεν νομίζεις ότι αυτό εξελίσσεται ήδη σε προσωπικό επίπεδο πλέον και όχι τις κοινότητας ?
Εγώ δεν ζήτησα σωματοφύλακες να με προστατέψουν , μπορώ να απαντήσω γι αυτά που έκανα και αυτά που έγραψα και δεν χρειάζομαι να με προστατέψει κάνεις .
Εγώ έχω το κύρος και θάρρος να δώσου απάντηση σε όποιον με ρώτησε γιατί εγώ το έκανα , και δεν κρύβομαι πίσω από την κοινότητα και των μελών τις .
Άλλα εγώ δεν δέχομαι εκβιασμούς και αυτό εδώ έτσι φαίνεται
ilpara έγραψε:
να παραθέσω δημοσίως στοιχεία που ενδεχομένως να μετέτρεπαν την υπόθεση σε ήδη γεγονός.

Και όλο αυτό μέχρι τώρα που κάνεις και προσπαθείς να το αποδεχτούν η υπόλοιποι είναι "Αυτοπροβολή" κάτι που δεν το είχα κάνει πότε, τι θες να δείξεις σε όλο το φόρουμ πόσο καλός και δημοκρατικός είσαι ?
Μπορεί εγώ σαν άτομο δεν έχω το λέγειν όπως εσύ ( εδώ σε παραδέχομαι , και στο έχω πει πολλές φορές ) άλλα εγώ έχω το τεχνικό υπόβαθρο που δεν έχεις εσύ. Καθένας από μας υστερεί σε κάτι άλλος σε τεχνικό άλλος σε γραφικό και άλλος σε λέγειν .
Άλλα όταν αναφέρεται σε μένα κάποιος και δημόσια και κατηγορεί σε κάτι , καλό είναι και να βγάζει τα στοιχεία στα οποία αναφέρεται και όχι απλά να πετά στον αέρα κάποιες φράσεις .
Εάν δεν θα τα είχες πει δημόσια αυτά στο IRC δεν θα είχα απαντήσει καν .
Και εάν θες να κάνεις αυτοπροβολή κάνε , δεν μπορώ εδώ να σε εμποδίσω , απλά μην ξεχνάς υπάρχουν άτομα που διαβάζουν αυτά που γράφεις και πολλές φορές δεν συμφωνούν με αυτά που γράφεις άσχετα εάν παίρνεις την απάντηση η όχι .