Δημοσιεύτηκε: 18 Ιουν 2009, 22:44
από greatst
Λοιπόν:

Η διαδικασία που επέλεξε η Ο.Δ.Σ. του φόρουμ για την οριστικοποίηση των μελών από τα οποία θα αποτελείται ολοκληρώθηκε. Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου επί της διαδικασίας όπως τις εξέφρασα τόσο σε δημοσιεύσεις μου στο φόρουμ αλλά και στη σχετική συζήτηση στο irc. Δυστυχώς ακόμη και απλά από τεχνικής άποψης πράγματα (πχ: χωριστή ψηφοφορία για κάθε υποψήφιο) δεν έγιναν. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά για το καλό της κοινότητας και του ΕΛ/ΛΑΚ. Προτείνω λοιπόν να στρωθούμε στη δουλειά όλοι μαζί, όσοι και όσο θέλουμε και μπορούμε.

Προσωπικά ασχολούμαι με το ΕΛ/ΛΑΚ αφιλοκερδώς: ΔΕΝ παίρνω χρήματα με κανέναν τρόπο για την ενασχόληση μου αυτή. Καθόλου χρήματα. Μηδέν (0) ευρώ. Γιατί το διευκρινίζω; Επειδή για να ασχολούμαι χρειάζομαι θετικό κλίμα. Εάν αυτό το θετικό κλίμα δεν υπάρξει, θα ασχοληθώ (φυσικά!) με το ΕΛ/ΛΑΚ αλλά θα πάψω να δραστηριοποιούμαι στο φόρουμ. Όπως άλλωστε ειπώθηκε από πολλούς, η κοινότητα δεν είναι μόνο το φόρουμ. Προσωπικά ασχολούμαι και με το περιοδικό (αρθρογράφησα στο τελευταίο τεύχος), καθώς και με μεταφράσεις (είμαι στην ομάδα μεταφραστών του Ubuntu για την ελληνική γλώσσα). Λίγο καιρό βέβαια (κάποιους μήνες τώρα), αλλά δίνω ένα μεγάλο τμήμα του ελεύθερου χρόνου μου. Ο οποίος είναι περιορισμένος και πολύτιμος (όπως φαντάζομαι και ο δικός σας). Για το σκοπό αυτό ζητώ θετικό κλίμα και θετική διάθεση από όλους!

Καλή τύχη σε όλους μας λοιπόν για τη συνέχεια της ενασχόλησης μας με το ΕΛ/ΛΑΚ και καλό καλοκαίρι.

greatst