Δημοσιεύτηκε: 03 Ιούλ 2009, 13:34
από Nisok
@pros
Το τελευταίο καιρό έχω απογοητευτεί από τη στάση πάρα πολλών μελών (όλων των ομάδων).
Δεν νομίζω ότι υπάρχει η ωριμότητα από τα μέλη για τέτοιο επίπεδο αυτό-ελέγχου.
Δεν έχουμε μάθει να λύνουμε τις διαφορές μας με pm και να μην τις γενικεύουμε σε δημόσιες συζητήσεις, λέγοντας γενικές αρλούμπες (που προσωπικά τις θεωρούμε και γ...ώ τις φιλοσοφίες) τις οποίες ο καθένας εκλαμβάνει διαφορετικά ... και καταλήγουμε στο " εγώ απλά έλεγα την άποψη μου και να αν κάποιοι το πήραν στραβά " είτε " δεν εννοούσα αυτό αλλά ... η ελευθερία μου επιτάσει... " και σε κάποιο άλλο θέμα μερικές μέρες μετά να τα χώνουμε σε αυτούς που έκανα κάτι ανάλογο με εμάς αλλά που τώρα δεν συμφωνούμε....

200 άτομα να είναι ενεργά στο forum αν τους ρωτήσεις τι χρώμα είναι το background θα πάρεις 200 διαφορετικές απαντήσεις. Πράγμα το οποίο είναι εξαιρετικά υγειές σε κοινωνικά θέματα !!!! Αλλά το θέμα είναι το μετά.... η έλλειψη πολιτισμού να σεβαστούμε και να αναγνωρίσουμε την άποψη του ενός που θα έχει δίκιο (γιατί το χρώμα είναι δεδομένο*) και το flame που θα ακολουθήσει... το οποίο κλασσικά θα είναι για άσχετα με το χρώμα θέματα... (μπορώ να φέρω 6 νήματα, του τελευταίου μήνα στα οποία έγινε αυτό..)

Ας είναι ένα μέρος ανοιχτό για ανάγνωση και όχι σχολιασμό... και τα άλλα κλειστά....

* Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει σαφής λύση φοβάμαι και να αναφερθώ...