Δημοσιεύτηκε: 03 Ιούλ 2009, 13:57
από linuxman
Εγώ στην αρχή ψήφησα το πρώτο τώρα το άλλαξα , και γιατί θα το πω .
Ναι πολλές φορές και εγώ είμαι υπέρ για δημοσιότητα σε πολλά , άλλα για σκεφτείτε λίγο , μήπως είναι αναμενόμενο ότι στην δημόσια ζωή μας δηλαδή στην κοινωνία που ζούμε δεν υπάρχει αυτό που ονομάζεται δημοσιότητα και δεν γνωρίζουμε τι γίνεται και μετά μπαμ :
ένα σκάνδαλο , μετά εάν άλλο , και άλλο κτλ. εκείνος τόσα λεφτά έφαγε , άλλος τόσα , εκείνος τα φτιάξε με τους βιομηχάνους και έκλεψε τόσα .
Μήπως πάμε να βγάλουμε το Άχτι μας εδώ ?
Αυτό που δεν μπορούμε να το φωνάξουμε έξω γιατί δεν μας παίρνει για διάφορους λόγους , δουλειάς , πολιτικών πεποιθήσεων , κοινωνικών ομάδων που ανήκουμε πάμε να το κάνουμε εδώ ;
Ναι πρέπει να είναι ορατά κάποια πράγματα άλλα για λόγους λειτουργικότητας μήπως κάποια πράγματα πρέπει να μην είναι για λόγους καλού κλίματος και θέλω να πιστεύω ότι έχουμε καλό κλίμα αν και τελευταίο καιρό δεν βλέπω ότι έτσι είναι , όπως όπως ήτανε πριν μερικούς μήνες .

Υ.Γ.
taratatzoum έγραψε:Τα διαγραμμένα ποστ πρέπει να υπάρχουν σε ξεχωριστή ενότητα αλλά να έχουν πρόσβαση τα εγγεγραμμένα μέλη όπως γίνετε σε όλα τα πολιτισμένα forum...
ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Θα ήθελα να ρωτήσω @taratatzoum πως σου ήρθε τέτοια ιδέα και ποιος είναι λόγος ? Τι προηγήθηκε και σκεφτικές ότι πρέπει να γίνει αυτό ?