Δημοσιεύτηκε: 07 Αύγ 2008, 11:08
από billys_z
Καλημέρα σε όλους και ζητάω προκαταβολικά συγνώμη από τους Admin εαν έχω αναρτήσει το ερώτημα μου σε λάθος ενότητα και εάν χρειάζεται παρακαλώ όπως το μετακινήσουν.
Είμαι πάρα πολύ νέος στην φιλοσοφία του Linux όμως πάρα ταύτα έχω εγκαταστήσει Ubuntu στο σπίτι μου σε δεύτερο σταθμό εργασίας εδώ και λίγο καιρό και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. :D
Μέσα σε λίγες ημέρες είχα βρει τρόπο να κάνω όσα χρειαζόμουν και όσα είχα την απαίτηση να κάνω.
Έτσι πήραν πόδι και τα ενοχλητικότατα Svista πολύ γρήγορα.
Έχω όμως μια απορία - εμπόδιο σε ένα φιλόδοξο σχέδιο μου.
Έχω ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών το οποίο έχει υπολογιστές οι οποίοι χρησιμεύουν ως επί του πλείστον για να μπορούν οι εκπαιδευόμενοι να έχουν πρόσβαση στο internet, να μπορούν να γράφουν ένα αρχείο κειμένου και να περιηγούνται σε εκπαιδευτικά CD-DVD.
Οπότε σκέφτηκα ότι μπορώ να εγκαταστήσω σε αυτούς τους υπολογιστές Ubuntu. :D :D
Τα μοναδικά προγράμματα που χρειάζομαι είναι όσα έχει το Ubuntu out of the box. Δηλαδή το λογισμικό του + ένα Open office.
Και η απορία μου είναι η εξής: Τι ισχύει με τις άδειες χρήσης :?:
Υπάρχει κάποιος σύνδεσμος που να μπορώ να μεταβώ ώστε να τις διαβάσω έστω και λίγο και να τις εκτυπώσω έτσι ώστε σε επικείμενο έλεγχο να μπορώ να αποδείξω την νομιμότητα του λογισμικού που χρησιμοποιώ?
Έκανα την αναζήτηση μου πριν αναρτήσω και στο παρών forum και στο internet γενικότερα αλλά αν και βρήκα ορισμένα πράγματα δεν καλύφθηκα πλήρως.
Σας ευχαριστώ όλους.