Δημοσιεύτηκε: 29 Ιούλ 2009, 09:43
Το να υιοθετήσεις έναν newbie δεν είναι τόσο εύκολο καθώς όλοι μας ο χρόνος μας είναι περιορισμένος και δεν θα μπορούμε να είμαστε πάντα δίπλα του σε όποιο πρόβλημα προκύψει... Η καλύτερη περίπτωση είναι να αναφέρει το πρόβλημά του στη λίστα και στο forum... Εκεί όποιος είναι διαθέσιμος και έχει τον απαιτούμενο ελεύθερο χρόνο, θα μπορέσει να απαντήσει στα προβλήματα/ερωτήματά του.
Το "έχουμε έναν που θα μας βοηθάει σε όλα" δεν "περπατάει"... Κρέμεται ο newbie από ένα άτομο περιμένοντας να τον βοηθήσει... Εκτός αυτού, κάποια στιγμή θα καταντήσει ενοχλητικό για τον "παλιό" ιδίως εάν δώσει στον newbie και τον αριθμό του κινητού του (κάτι ξέρω, την έχω κάνει παλαιότερα την λαλακία)!!!
Γι' αυτό υπάρχουν οι λίστες και τα forums... Για να απευθύνεσαι σε μια ευρεία μάζα ανθρώπων ώστε να έχεις πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να λύσεις το πρόβλημά σου από το να έχεις μόνο έναν "γνώστη".
Συγχαρητήρια, μόλις περιέγραψες τις LUG's (Linux User Group)...
Το "έχουμε έναν που θα μας βοηθάει σε όλα" δεν "περπατάει"... Κρέμεται ο newbie από ένα άτομο περιμένοντας να τον βοηθήσει... Εκτός αυτού, κάποια στιγμή θα καταντήσει ενοχλητικό για τον "παλιό" ιδίως εάν δώσει στον newbie και τον αριθμό του κινητού του (κάτι ξέρω, την έχω κάνει παλαιότερα την λαλακία)!!!
Γι' αυτό υπάρχουν οι λίστες και τα forums... Για να απευθύνεσαι σε μια ευρεία μάζα ανθρώπων ώστε να έχεις πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να λύσεις το πρόβλημά σου από το να έχεις μόνο έναν "γνώστη".
mmonLSD έγραψε:Νομίζω θα έχει φοβερό ενδιαφέρον αν τυχαίνει κάποιος "γνώστης" να μένει δίπλα στον άλλον και έχει κάποια ελεύθερη ώρα να του κάνει μάθημα και να του δείξει τα βασικά ... έπονται φιλίες και τέτοια ωραία στην τελική !
Συγχαρητήρια, μόλις περιέγραψες τις LUG's (Linux User Group)...