Δημοσιεύτηκε: 12 Αύγ 2009, 21:14
iraklisvel έγραψε:Εγώ πάντως λέω πως για μένα έτσι όπως είναι τα πράγματα, το linux είναι καλό για πειραματισμούς και να μάθω, αλλά το να λέμε ότι πρεπει να πάρεις κάτι που να κάνει για Linux, είναι σχετικό.
Δηλαδή στο Linux δεν κάνει μια 3870χ2 ; Αστείο μου φαίνεται, για οποιοδήποτε καλό κομμάτι υλικού που αποδίδει να μην "κάνει" για το linux.
Καθόλου σχετικό .
Από τότε που το έχω βασικό και μοναδικό σύστημα στους Η/Υ μου και έχω 3 πάντα βλέπω την συμβατότητα με Λίνουξ .
Όταν με ρωτάνε τι φορητό η σταθερό να πάρω εγώ από την μεριά μου προσπαθώ να διαλέξω φορητό η υλικό να είναι συμβατό με Λίνουξ άσχετα εάν το βάλω σε αυτόν η όχι , που κατά 50/50 % θα το βάλω έστω και για δεύτερο σύστημα για να δοκιμάσει .
Σε 4 φορητούς έχω βάλει μόνο Λίνουξ και μέχρι τώρα εκτός από ασήμαντα πράγματα δεν έχουν κανένα πρόβλημα , και εδώ παίζει ρόλο μεγάλο συμβατότητα υλικού , ναι υπάρχουν αποτυχίες δεν λέω και τότε κάνουμε και λίγο "βρόμικα" επεμβάσεις στο σύστημα , άλλα όσες φορές διάλεξα σχεδόν 90% πέτυχα διάνα για συμβατότητα με υλικό .
Τώρα εάν κάνει η όχι εδώ εγώ προσωπικά αν δεν το δοκιμάσω δεν μπορώ να σου πω και ναι και όχι , το γιατί δεν έπαιξε σε σένα πολλά μπορεί να είναι .
Υ.Γ. Όταν κάτι δεν λέει να παίξει απλά εάν υπάρχει περίπτωση το αλλάξω και θα πάρω κάτι ας και παλιότερο μοντέλο άλλα να έχει συμβατότητα .