Δημοσιεύτηκε: 13 Αύγ 2009, 16:09
logari81 έγραψε:logari81 έγραψε:ή πας απλως στο System--Administration--Hardware Drivers για να εγκαταστησεις το firmwaredimaries έγραψε:Απλά έκανα κάτι δικό μου και δεν ακολούθησα κανένα οδηγό
βασικα απότι διάβασα το άλλο ποστ σου δεν εκανες κατι προτότυπο, εκανες ακριβώς αυτό που έπρεπε.
Δεν υποστήριξα ποτέ ότι έκανα κάτι δικό μου με την έννοια που εσύ νομίζεις, αλλά ότι ακολούθησα μια σειρά κινήσεων που δεν ειδα γραμμένη πουθενά. Τελικά μερικές φορές το να ψάχνεις σε διάφορους οδηγούς σου κάνει πιο πολύ ζημιά απ'ότι καλό γιατί σε μπερδεύει.
Για πιο λόγο σε όλα αυτά τα post που ζητάνε αντίστοιχη βοήθεια δεν βγαίνει κάποιος όπως βγήκες εσύ πολύ σωστά να πει "παιδιά, μην ψάχνετε από εδώ κι από εκεί, δουλεύει μόνο του". Γιατί αυτό το ποστ από εσένα με έκανε να την ψιλιαστώ τη δουλειά, και σε ευχαριστώ πολύ για αυτό.
Η γνώμη μου σε τελική ανάλυση, είναι να μην κάνει ο νέος χρήστης το ίδιο λάθος με εμένα και να ψάχνει πανικόβλητος λύσεις αριστερά-δεξιά. Καλό θα είναι πριν αρχίσει να αντιμετωπίζει το θέμα, να καταλάβει τη φιλοσοφία και τις γενικές αρχές που διέπουν το linux, ώστε να μπορεί μετά να αξιολογεί αυτά που διαβάζει.