Δημοσιεύτηκε: 21 Μάιος 2008, 10:10
Επειδή ζήτησαν μερικοί τα links στα posts να είναι αλλό χρώμα για να ξεχωρίζουν, επικοινώνησα με τους δημιουργούς του
ubuntu theme και με ενημέρωσαν ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα γιατί το css που χρησιμοποιείται για το ubuntu theme
δεν έχει ξεχωριστή επιλογή για postlink (όπως στο theme prosilver) γιατί η βάση που χρησιμοποίησαν ήταν το subsilver
theme (που δεν έχει ξεχωριστή επιλογή για postlink).
Με λίγα λόγια είναι τεχνικό το θέμα και δεν υποστηρίζεται κάτι τέτοιο.
Επίσης θα αναφέρω για άλλη μια φορά ότι είναι καθαρά θέμα παιδείας. Πως δηλαδή πρέπει να κάνουμε post τα links.
Πως δηλαδή στο ubuntuforums.org που είμαι εγγεγραμμένος εδώ και 2 χρόνια δεν παρατήρησα ούτε ένα παράπονο
πάνω σε αυτό το θέμα; Πως βολεύονται εκεί χιλιάδες χρήστες κάνοντας εκατοντάδες posts την ημέρα;
Για παράδειγμα εγώ δίνω απευθείας το πλήρες url χωρίς bbcode url, μόνο με copy-paste:
Πηγαίνετε εδώ για να δείτε το forum του Ubuntu:
http://ubuntuforums.org/
Χρησιμοποιώ πριν το link μια προτροπή του τύπου "πηγαίνετε στο παρακάτω link για μπλα, μπλα, μπλα" και έτσι
δίνω να καταλάβει ο άλλος ότι πρόκειται για link.
Δεν είναι και τόσο δύσκολο... Λίγη καλή θέληση θέλει.
Άλλωστε πρόκειται για ubuntu theme με όλα τα θετικά ή και τα αρνητικά του.
ubuntu theme και με ενημέρωσαν ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα γιατί το css που χρησιμοποιείται για το ubuntu theme
δεν έχει ξεχωριστή επιλογή για postlink (όπως στο theme prosilver) γιατί η βάση που χρησιμοποίησαν ήταν το subsilver
theme (που δεν έχει ξεχωριστή επιλογή για postlink).
Με λίγα λόγια είναι τεχνικό το θέμα και δεν υποστηρίζεται κάτι τέτοιο.
Επίσης θα αναφέρω για άλλη μια φορά ότι είναι καθαρά θέμα παιδείας. Πως δηλαδή πρέπει να κάνουμε post τα links.
Πως δηλαδή στο ubuntuforums.org που είμαι εγγεγραμμένος εδώ και 2 χρόνια δεν παρατήρησα ούτε ένα παράπονο
πάνω σε αυτό το θέμα; Πως βολεύονται εκεί χιλιάδες χρήστες κάνοντας εκατοντάδες posts την ημέρα;
Για παράδειγμα εγώ δίνω απευθείας το πλήρες url χωρίς bbcode url, μόνο με copy-paste:
Πηγαίνετε εδώ για να δείτε το forum του Ubuntu:
http://ubuntuforums.org/
Χρησιμοποιώ πριν το link μια προτροπή του τύπου "πηγαίνετε στο παρακάτω link για μπλα, μπλα, μπλα" και έτσι
δίνω να καταλάβει ο άλλος ότι πρόκειται για link.
Δεν είναι και τόσο δύσκολο... Λίγη καλή θέληση θέλει.
Άλλωστε πρόκειται για ubuntu theme με όλα τα θετικά ή και τα αρνητικά του.