Δημοσιεύτηκε: 05 Νοέμ 2009, 20:52
Συγνώμη για την καθυστέρηση
@filippos.xf Θα τα προσθέσω στις επόμενες μέρες
@ant_0611 @Hephaestus Οι προτάσεις σας είναι νομίζω για το φόρουμ. Αυτό το νήμα όμως αφορά μόνο την αρχική σελίδα, όχι το φόρουμ. Θα υπάρχει κάποιο άλλο πιο κατάλληλο σημείο για να τις κάνετε.
Αν πηγαίνει στην λίστα η ερώτηση, αυτός που κάνει την ερώτηση δεν θα μπορεί μετά να κάνει κοινοποίηση εκεί, γιατί δεν θα είναι γραμμένος στην λίστα. Οπότε θα γίνει μπλέξιμο. Όσο για το integration του drupal και phpbb είναι λίγο αργά να γίνει τώρα, καθώς θα γίνει χαμός με τους υπάρχοντες λογαριασμούς. Αλλά να θες παρόλα αυτά να το αναλάβεις και θέλουν και οι διαχειριστές του φόρουμ, feel free. Σχετικά με τα κείμενα που αναφέρεις, νομίζω έχεις λογαριασμό στο drupal, αν όχι ζήτα.
@filippos.xf Θα τα προσθέσω στις επόμενες μέρες
@ant_0611 @Hephaestus Οι προτάσεις σας είναι νομίζω για το φόρουμ. Αυτό το νήμα όμως αφορά μόνο την αρχική σελίδα, όχι το φόρουμ. Θα υπάρχει κάποιο άλλο πιο κατάλληλο σημείο για να τις κάνετε.
linuxman έγραψε:alefteris έγραψε:
@c7p: Σύστημα ερωτήσεων υπάρχει ήδη στο launchpad, δεν υπάρχει λόγος να φτιάξουμε άλλο ένα. Επίσης έστω ότι βάζουμε contact form, ποιος θα το παρακολουθεί ή θα απαντά;
Δεν υπάρχει λόγος να απαντά κάποιος συνέχεια , απλά μπορεί να οριστεί να φτάνει στην λίστα το μήνυμα .
Συγχώνευση τις σελίδας και του φόρουμ μπορεί να γίνει χωρίς πολλά πολλά , είναι βασικά μία ώρα δουλείας αυτό , απλά μετά κλείνεις εγγραφή άμεσα στο φόρουμ και γίνεται εγγραφή από την σελίδα .
Και μετά ίσος θα μπορεί να έχει και κάποιος όρεξη να φτιάξει και κανένα κείμενο εκεί .
Αν πηγαίνει στην λίστα η ερώτηση, αυτός που κάνει την ερώτηση δεν θα μπορεί μετά να κάνει κοινοποίηση εκεί, γιατί δεν θα είναι γραμμένος στην λίστα. Οπότε θα γίνει μπλέξιμο. Όσο για το integration του drupal και phpbb είναι λίγο αργά να γίνει τώρα, καθώς θα γίνει χαμός με τους υπάρχοντες λογαριασμούς. Αλλά να θες παρόλα αυτά να το αναλάβεις και θέλουν και οι διαχειριστές του φόρουμ, feel free. Σχετικά με τα κείμενα που αναφέρεις, νομίζω έχεις λογαριασμό στο drupal, αν όχι ζήτα.