Δημοσιεύτηκε: 07 Νοέμ 2009, 02:34
από filippos.xf
Εκ της ομάδας ομάδα διαχείρισης-συντονισμού του φόρουμ σας ανακοινώνω ότι τον περασμένο μήνα υλοποιήσαμε μια νέα λειτουργία στο φόρουμ της κοινότητας μας. Η νέα λειτουργία είναι η αποστολή ενός ενημερωτικού μηνύματος με την μορφή καλωσορίσματος προς όλα τα νέα μέλη της κοινότητας Ubuntu-gr και συγκεκριμένα υλοποιήθηκε στις 23 Οκτωβρίου.

Παρακάτω παραθέτω το ενημερωτικό μήνυμα ώστε να έχουμε την δυνατότητα όλοι να το βλέπουμε οποιαδήποτε στιγμή θέλουμε.
Εικόνα

Καλώς ήρθες στο φόρουμ της Ελληνικής κοινότητας του Ubuntu Linux, «Ubuntu-gr». :)


Είναι εξαιρετικά σημαντικό να αφιερώσεις χρόνο για να διαβάσεις τους παρακάτω πληροφοριακούς συνδέσμους. Θα καλύψουν τις βασικές σου απορίες, θα σε βοηθήσουν να βρίσκεις πιο εύκολα λύσεις μέσω του φόρουμ και να θέτεις τα ερωτήματά σου με τρόπο που θα διευκολύνει εκείνους που θα θελήσουν να σε βοηθήσουν.


Στο φόρουμ υπάρχουν πολλοί οδηγοί (How to - Tutorials) που εξυπηρετούν σε πολλά και διαφορετικά θέματα, για εύκολη εύρεση οργανώσαμε όλους τους οδηγούς του φόρουμ σε κατηγορίες εδώ: Οδηγοί - How to - Tutorials σε Κατηγορίες για εύκολη εύρεση.
Τα μέλη μας που αφιέρωσαν χρόνο διαβάζοντας τους Οδηγούς/HowTo/Tutorials, μας είπαν ότι βοηθήθηκαν πάρα πολύ.

Καλό είναι να διατηρήσεις αυτό το μήνυμα στα προσωπικά σου μηνύματα, σε περίπτωση που θέλεις κάποια στιγμή να ξαναδείς κάτι.


Είμαστε μια μεγάλη παρέα που βοηθάμε νεοεισερχόμενους και μη στο Linux με τη διανομή Ubuntu Linux.
Θα χαρούμε να σε δούμε να συμμετέχεις στο φόρουμ και στις υπόλοιπες-άλλες δραστηριότητες της κοινότητας Ubuntu-gr. :)

Από την ομάδα διαχειριστών & συντονιστών του φόρουμ :wave: