Δημοσιεύτηκε: 21 Νοέμ 2009, 20:05
από vagrale13
lalakis έγραψε:Αντε να το δεχτω για την καρτα γραφικων που λες αν και η σωστη ερωτηση δεν ειναι "ποια καρτα γραφικων εχεις?" αλλα να του πεις ποια εντολη να δωσει στην κονσολα για να δεις ποια καρτα εχει.

Δεν εχει σημασια η ερωτηση και αν δεις σε Ολοκληρο το forum,
κανεις μα κανεις δεν ρωτα απλα "ποια καρτα γραφικων εχεις?"
Απλα ενα παραδειγμα σου ειπα σε γενικες γραμμες, και δεν εχει να κανει μονο με την καρτα γραφικων.

lalakis έγραψε:Οπως ειπα και παραπανω πρεπει στην αρχη καθε κατηγοριας και καθε υποκατηγοριας να υπαρχει ενας καταλληλος οδηγος που να δινει αναλυτικες οδηγιες στον αρχαριο και να παραπεμπει σε ενα ολοκληρομενο wiki.Και εδω βρισκεται κατα την γνωμη μου το σημειο που ποναει το φορουμ.Δηλαδη δυο τρια μονιμα νηματα του τυπου "ποια θεματα ταιριαζουν εδω" και "πριν δημοσιευσεις νεο θεμα διαβασε τα παρακατω".Και το βασικοτερο ενα ολοκληρωμενο wiki.Ισως σε ενα δυο χρονια αν διπλασιαστει ο αριθμος των χρηστων να δουμε τετοιες πολυτελειες.

Οπως ξαναειπα ειναι αυτονοητο οτι εχεις ηδη σε αυτα τα νηματα βασικες οδηγιες που εξηγουν καποια βασικα πραγματα περιληπτικά και βασικες εντολες στην κονσολα για να εχει αμεσως ο συντονιστης τις πληροφοριες που χρειαζεται.

Μαλλον και εσυ ο ιδιος δεν εχεις διαβασει τις Oδηγίες προς νεοεισερχόμενους σε forum ή linux
Οποτε ριξε μια ματια, γιατι ολα αυτα, τα λεει εκει μεσα.

lalakis έγραψε:Κανε μια βολτα στο αντιστοιχο αμερικανικο,γερμανικο και γαλλικο φορουμ και θα δεις οτι υπογραφη εχει ουτε το 10% των χρηστων.

Μπορω να σε διαβεβαιωσω πως, οχι μονο εχω κανει βολτα στα αντιστοιχα forum,
αλλα ειμαι και τακτικος επισκεπτης!

lalakis έγραψε:Να ας μην μιλησουμε για τις αχαρακτηριστες φατσουλες που συνοδευουν συνεχως ολα τα ποστ.

Αν εννοεις αυτες => :D :) ;) :( ..... εγω μια χαρα τις βλεπω... αν δεν σου αρεσουν, μπορεις απλα να μην τις χρησιμοποιεις!

lalakis έγραψε:Ισως σε ενα δυο χρονια αν διπλασιαστει ο αριθμος των χρηστων να δουμε τετοιες πολυτελειες.

Εγω παλι πιστευω πως μια χαρα ειναι ετσι οπως ειναι, ισως με καποιες μικροαλλαγες να γινει και ακομα καλυτερο,
αλλα δεν νομιζω πως υστερει καπου σε σχεση με τα ξενα forum οπου ανεφερες.... :)

Βεβαια καθε προταση ειναι δεκτη. :thumbup:

Δες και αυτα που ειπε ο ubuderix παραπανω, οπου με καλυπτει απολυτα! :thumbup: