Δημοσιεύτηκε: 20 Ιούλ 2010, 00:35
από Fedil
logari81 έγραψε:εδώ είναι ένα φόρουμ ελεύθερου λογισμικού. Και όταν κάποιες λύσεις ΕΛΛΑΚ ειναι ισάξιες με αντιστοιχες κλειστές τις προτιμούμε και τις προωθούμε. Την άλλη φορά που θα έχεις πρόβλημα με καποιο κλειστό λογισμικό καλύτερα να απευθυνθείς στο support τους παρά σε ένα φόρουμ ελεύθερου λογισμικου.

Ειμαι υπερ του ανοιχτου λογισμικου. Το προβλημα αφορουσε περισσοτερο το που θα εβρισκα την βιβλιοθηκη που ελειπε (libstdc++5 σε 32bit) παρα τον ιδιο τον ifort. Οταν ειχα 32 bit υπολογιστη μια χαρα εκανα εγκατασταση τον ifort και οχι μια και δυο φορες. Τωρα με το 64bit υπολογιστη μου ομως υπηρχε προβλημα διοτι χρειαζοταν μια 32 bit βιβλιοθηκη. Φυσικα και θα ηθελα να χρησιμιποιησω τον gfortran αμα μου εκανε τα κεφια. Τι να κανω ομως που για εμενα κανει ο ifort. Και επιπλεον το να απευθυνομαι αλλου για κλειστα λογισμικα ειναι σιγουρα πιο δικαιο αλλα δεν νομιζω οτι πειραξε και τοσο πολυ το φορουμ και την θεματολογια του διοτι μια χαρα βλεπω οτι εχουν ανοιχτει παρα πολλα θεματα εδω στο φορουμ που αφορουν προβληματα εφαρμογων κλειστου κωδικα οπως ειναι για παραδειγμα το SKYPE....

Αν ειναι να απευθυνθω εγω καπου για λογισμικο κλειστου κωδικα καπου αλλου, τοτε πίο δικαιο αν το παμε ετσι ειναι να διαγραφετε οποιοδηποτε θεμα αφορα τετοια λογισμικα σε αυτο το φορουμ.