Δημοσιεύτηκε: 16 Οκτ 2010, 16:10
από Trupokarudos
[quote="medigeek"]Off topic:
Λυπάμαι που θα σου το πω, αλλά αρνούμαι να σε βοηθήσω. Δε μπορώ να σε βοηθάω να το πάρουμε βήμα-βήμα και εσύ να ακολουθείς 500 οδηγούς. Αν βρήκες βοήθεια από κοντά, τέλεια, ζήτησε περισσότερες πληροφορίες εκεί! :)
Για το linux χρειάζεσαι υπομονή και χρόνο, να μάθεις πώς λειτουργούν τα πράγματα, ποια πακέτα χρειάζεσαι και ποια όχι. Κάνοντας του κεφαλιού σου ακούγοντας από εδώ κι από εκεί δε φέρνει καλό αποτέλεσμα, εξού και η εικόνα σου επάνω. :)

Off topic:
Που είναι το κακό στο να ρωτάς και άλλους ανθρώπους; Έτυχε χθες να ετοιμασω μια εκπομπη για το linux και το ελευθερο λογισμικό για το blog μου και μετά το γύρισμα μια και δεν είχα μπει στο φόρουμ απλά ρώτησα... Ναι δεν έχω ιδέα πως να χρησιμοποιω σωστα linux, μεχρι τον Ιουνιο είχα windows. To οτι δειχνω ενδιαφερον κάτι σημαίνει. Έχετε δει πολλούς ανθρωπους των ΜΜΕ- ήπου φιλοδοξούν να ασχοληθουν με αυτα και επηρεάζουν μια μερίδα κοινου να ασχολούνται με το ελευθερο λογισμικο; Αποτελώ την εξαιρεση και με παίρνεις από τα μούτρα. Για ποιο λόγο; Όταν έχεις άγνοια ρωτας παντού και θες να μάθεις. Δεν είναι κακό! Κοινότητα δεν είστε; Περίμενα κάτι διαφορετικό. Λυπάμαι. Είναι μικροπρεπής στάση αυτή και δεν περίμενα κάτι τέτοιο από ένα χρήστη linux. Πόσο μάλλον σε μια κοινοτητα ubuntu που θεωρητικα οι χρηστες ειναι φιλικοι στους νεους χρηστες που εχουν πληρη αγνοια- αλλά πολύ καλή θέληση.

Το lighttpd δεν ξέρω πως το έκανα να μπει εκει πέρα....
Θα προσπαθησω να λύσω το θέμα.