Δημοσιεύτηκε: 07 Νοέμ 2010, 16:02
kalakouentin έγραψε:Όχι δεν είναι. Ένα google-search θα σε παρουσιάσει τις διαφορές άμεσα....έγραψε:g++ και gcc ειναι το ενα και το αυτο ?Γιατί δεν έχετε κυνηγήσει το διδάσκοντα ότι σας κάνει κλειστά εργαλεία?έγραψε:Με τετοιες πληροφοριες στεναχωριεμαι γιατι θα εχω ως μαθημα C# στη σχολη μου..
Η Java θα σας κάλυπτε πλήρως σε σχέση με τις λειτουργίες/χαρακτηριστικά που προσφέρει σε σχέση με την C#. Kαι είναι και πιο ευρέως διαδομένη από την C#.
Oκ εκεινη τη στιγμη τεμπελιασα και απλα εριξα την ερωτηση στο τραπεζι το ομολογω αλλα ημουν ωρες μεσα στο φορουμ και εχω ακομη πολλα αδιαβαστα τοπικς καθως ελειπα μηνες..Φυσικα δεν κρατω καμια αρνητικη σταση ή κακια,ειναι μια απλη ενημερωση!
Φυσικα με αναλογο υφος του αρνηθηκα και του ειπα εγω σε linux εμαθα,σε linux θα δουλεψω C.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ WINDOWS.Πηρε τα μπογαλακια του και την εκανε ελαφρως.Φυσικα ολη η ταξη με κοιτουσε με βλεμμα μεγαλης αποριας και ταυτοχρονα με την εκφραση -Ω!ΑΤΙΑ!- ζωγραφισμενη στο προσωπο..Αυτο που εγινε ομως τωρα ειναι το εξης : ο καθηγητης που ηταν υπευθυνος εξ ολοκληρου για τη διδασκαλια του Προγραμματισμου σε ολα τα τμηματα και στις θεωριες - πραγμα που σημαινει οτι ηταν και υπευθυνος της υλης - εφυγε για εξωτερικο.Στη θεση του μπηκε καποιος ανεπιθυμητος και στα πλαισια αλλαγης του προγραμματος σπουδων αλλαξαν εντελως τον προγραμματισμο 2.Πλεον θα διδασκεται C# και νομιζω εισαγωγη στη Java.Java νομιζω εχει ο προγραμματισμος 3 πλεον.Και τα νομιζω υπαρχουν γιατι οι αλλαγες ειναι πολλες και τα εκαναν σκ@τ@..Αν παρολη την αλλαγη του προγραμματος ειχε παραμεινει ο παλιος καθηγητης,οποιαδηποτε πιεση πιστευω θα δημιουργουσε αμεσως θεμα προς συζητηση καθως και ο ιδιος ειναι χρηστης linux και ξερει τι παιζει..Ελπιζω να μη σε επρηξα πολυ!