Δημοσιεύτηκε: 03 Ιουν 2011, 19:50
από Star_Light
giannosfor έγραψε:Star Light έχεις δουλέψει ως προγραμματιστή;εννοώ σε κάποια εταιρία.
Παιδιά μη μπερδευόμαστε ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας αλλά αυτό που ρωτάω είναι τι χρειάζεται ώστε να εργαστείς ως προγραμματιστής.
Τι θα σου ζητηθεί,που πρέπει να ψάξεις,τι πρέπει να ξέρεις και πώς θα τα βγάλεις πέρα.
Δεν είμαι αρχάριος στο προγραμματισμό ποιο πάνω στο spoiler αναφέρω κάνα δυο πράγματα που γνωρίζω,σε προηγούμενα threads έχω βοηθήσει μερικούς απ'τους "προλαλησαντες" ώστε να λύσουν δικές τους απορίες.
Γιαυτό ζητάω από άτομα που πραγματικά έχουν δουλέψει ως προγραμματιστές να πουν τη γνώμη τους και όχι που απλά ασχολούνται.
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά αλλά αν μιλήσει κάποιος που έχει εμπειρία στο χώρο ίσως να βοηθήσει όλους εμάς που από κάπου θέλουμε να ξεκινήσουμε.

Οχι δεν εχω δουλεψει ποτε σε εταιρεια σαν προγραμματιστης. Ναι θυμαμαι που ειχες βοηθησει στο αλλο θρεντ με τα αρχεια απλα χθες βραδυ και μεσα στην φουρια μου δεν θυμηθηκα το νικνεημ σου ωστε να μην σου απαντησω σαν σε αρχαριο!!!!! Εμενα μ αρεσει και ασχολουμαι... πανω κατω ειναι αυτα που λεει και ο ΑΠοστολης.