Δημοσιεύτηκε: 16 Ιούλ 2011, 06:27
από Star_Light
linuxs έγραψε:Ίσως ο τίτλος να μη είναι πολύ σωστός αλλα θα εξηγήσω τι ακριβώς γίνεται! Χοντρικά χρειάζομαι κάποια βοήθεια σχετικά με την σχολή μου. Μου έχουν αναθέσει(δλδ εγώ το ήθελα για την εμπειρία) να σηκώσω ένα μηχανισμό που λειτουργούσε πριν ένα χρόνο αλλα έγινε αναβάθμιση σε hardware και υπάρχει πρόβλημα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αυτά που γνωρίζω:

το url είναι το https://scylla.cs.uoi.gr/index.php
θα πρέπει να εγκατασταθεί σε BSD μηχάνημα(πάνω κάτω ξέρω πως να κάνω την εγκατάσταση)
γενικά είναι μια φόρμα που ο φοιτητής μπορεί να βάλει τα στοιχεία του και αφού πιστωπιηθεί οτι είναι σωστά να μπορεί να κατεβάσει κάποια προγράμματα απο την microsoft(τα οποία δεν είναι δωρεάν). Θα πρέπει τα στοιχεία να τα παίρνω στο server και να τσεκάρω αν είναι σωστά μετά να κάνω redirect στο site της microsoft και να τα κατεβάζει.

Αυτά γνωρίζω μέχρι τώρα...sorry αν λέω κάτι με απλά λόγια αλλα δεν έχω πολλές γνώσεις πάνω σε αυτό.

Αν έχει κάποιος όρεξη να βοηθήσει μπορεί να μου πεί να του δώσω να δεί κάποια αρχεία απο τον παλιο μηχανισμό. Δεν είναι κάτι δύσκολο(τα προγράμματα είναι απλά-αλλα δεν γνωρίζω perl)...

ευχαριστώ για κάθε βοήθεια...

Το ολο σου θεμα ειναι η Perl πχ? Κοιτα ουτε εγω καταλαβα πολυ καλα
τι πρεπει να γινει.... Παντως αν ειναι η Perl το ολο θεμα δεν ειναι δυσκολη
μιας και ξερεις C.