Δημοσιεύτηκε: 31 Ιαν 2009, 19:28
από weby
Κύριοι, υπάρχουν 3 (επεξεργασία: για ιδιωτική χρήση) λειτουργικά συστήματα. Όταν κάποιος εισέρχεται στο linux αυτό σημαίνει ότι δεν έχει Mac και ότι πέρασε από τα Windows. Κάποιοι από εμάς είχαμε και την ευτυχία να γνωρίσουμε το DOS αλλά και μια απλή γλώσσα προγραμματισμού ως μοναδικό εργαλείο ενός υπολογιστή.

Για να φτάσουμε όμως στο σημείο να ψαχτούμε με Linux σημαίνει 2 ακόμα πράγματα: απογοήτευση από τα υπόλοιπα και εξάρτηση από τον υπολογιστή μας, επαγγελματική ή/και ψυχολογική.

Αν λοιπόν εγώ είχα μια αντιπροσωπεία πχ Suzuki για μοτό και βρισκόμουν σε μία χώρα όπου ξέραν μόνο τα παπάκια, θα προσπαθούσα να τους δείξω τα θετικά μιας πραγματικής μοτοσυκλέτας και τους κινδύνους που διατρέχουν οδηγώντας ένα μικρό - ασταθές παπάκι!!!! και αυτό γιατί πολύ απλά θα ήξερα ότι έχω δίκιο. Αν στην τελική κάποιος επέμενε ότι το παπάκι του είναι το καλύτερο, τότε απλά θα γελούσα από μέσα μου.

Το ότι το linux υπερέχουν είναι αναμφισβήτητο. Θέλει απλά χρόνο ένας χρήστης με 20 χρόνια στην πλάτη του, από τα οποία τα 15+ σε Windows να αλλάξει τον τρόπο εργασίας του.

Και για να είμαι σχετικός με το θέμα, το Xampp το ξέρω 6 χρόνια ως εργαλείο και κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Αν το Lamp (και όχι Lampp) είναι σαφώς καλύτερο επιτρέψτε μου να το δοκιμάσω και να συμφωνήσω μαζί σας, γιατί μάλλον έτσι είναι.