Δημοσιεύτηκε: 30 Μαρ 2014, 19:28
από Ilias95
Επαγγελματική και μη χρήση; Δοκίμασε όσα θέλεις και χρησιμοποίησε αυτό που σε βολεύει καλύτερα. Απλά όσα περισσότερα features προσθέτει ένα IDE τόσο πιο βαρύ γίνεται και τόσο αυξάνεται το learning curve του.

Επίσης προφανώς δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα IDE με έναν compiler. Τα IDEs έχουν ενσωματωμένους compilers ή χρησιμοποιούν κάποιον απ' το σύστημα σου. Πολλά σε ρωτάνε κιόλας ποιον θες να χρησιμοποιήσεις.

Αν ξεκινάς τώρα τον προγραμματισμό μη χάσεις πολύ χρόνο σ' αυτό. Πιάσε ένα ελαφρύ και εύχρηστο IDE και άσε τα πιο βαριά με τα πολλά features για αργότερα που θα έχει και νόημα να τα χρησιμοποιήσεις. Κανένα IDE δεν θα σου μάθει να γράφεις κώδικα, απλά όλα προσπαθούν να σε διευκολύνουν στο να το κάνεις.