Δημοσιεύτηκε: 15 Φεβ 2009, 12:40
Off topic:
linuxman, θα με στείλεις αδιάβαστο... Εγώ γράφω για τη δική μου περίπτωση για 80 ευρώ το ΧΡΟΝΟ και εσύ μου δίνεις link για dedicated server με 79 ευρώ το ΜΗΝΑ!!!
Εχμ,
ξέρεις, υπάρχει μια μικρή διαφορά της τάξεως των 868 ευρώ...
Ακούγεται ενδιαφέρον αν και είμαι επιφυλακτικός όπου ακούω για "δωρεάν hosting", αλλά θα το ψάξω... Ευχαριστώ...
ΥΓ
Μην κάνουμε άλλο κατάχρηση του offtopic... Επειδή το θέμα hosting έχει πολύ ενδιαφέρον, ίσως να ήταν καλύτερα να ανοίγαμε ένα νέο θέμα στη σωστή ενότητα (Περί τεχνολογίας)...
linuxman έγραψε:Ούτε εγώ θα κάνω διαφήμηση άλλα εδώ όπως βλέπετε και τιμή τους και Διανομές που έχουν είναι αρκετές όστε να καλύψε κάθε γούστο
http://easyspeedy.com/servers/operating ... ux_bsd.jsf το μόνο που δεν σου έχουν το cpanel / plesk αυτά το βάζεις εσύ ανάλογα με το πως θες να το κάνεις , άλλα και εδώ υπάρχει λύση ορίστε εδώ VHCS is Free Software and dedicated to giving users, administrators and developers the ultimate level of control over their linux web servers, and their data
linuxman, θα με στείλεις αδιάβαστο... Εγώ γράφω για τη δική μου περίπτωση για 80 ευρώ το ΧΡΟΝΟ και εσύ μου δίνεις link για dedicated server με 79 ευρώ το ΜΗΝΑ!!!
Εχμ,

greatst έγραψε:Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, θα καταθέσω μια προσωπική εμπειρία: χρησιμοποιώ το/την Xtreemhost (www.xtreemhost.com) για το προσωπικό-ακαδημαϊκό μου website,
Ακούγεται ενδιαφέρον αν και είμαι επιφυλακτικός όπου ακούω για "δωρεάν hosting", αλλά θα το ψάξω... Ευχαριστώ...
ΥΓ
Μην κάνουμε άλλο κατάχρηση του offtopic... Επειδή το θέμα hosting έχει πολύ ενδιαφέρον, ίσως να ήταν καλύτερα να ανοίγαμε ένα νέο θέμα στη σωστή ενότητα (Περί τεχνολογίας)...