Δημοσιεύτηκε: 09 Μαρ 2009, 14:11
Καλημέρα,
ας πω κι εγώ τον πόνο μου να με παρηγορήσετε
Με ρώτησε που λέτε ένας γνωστός αν ήξερα κάποιο πρόγραμμα για δημιουργία ιστοσελίδων, WYSIWYG επεξεργαστή HTML ουσιαστικά. Έψαξα κι εγώ στο αγαπημένο μου forum και έμαθα για το aptana. Το δοκίμασα λίγο στον υπολογιστή μου και μου φάνηκε πολύ επαγγελματικό. Και το πρότεινα φυσικά στο γνωστό μου. Μετά από δυο μέρες η απάντηση που πήρα ήταν "ξεκίνησα χρησιμοποιώντας το απτανα αλλά είχε προβλήματα με τα ελληνικά.
τελικά μου έδωσε ο τάδε ενα πρόγραμμα κ έτσι έκανα την δουλειά μου". To πρόγραμμα αυτό ήταν το frontpage. Και αναρωτιέμαι εγώ τις πταίει; Τι έχουν τα έρμα και ψωφάν; Αμφιβάλλω αν ασχολήθηκε πάνω από μία ώρα ή αν διάβασε τους οδηγούς που υπήρχαν στην ιστοσελιδά του aptana. Είναι όντως τόσο δύσκολο; Φοβάται μήπως ο άνθρωπος από τη φύση του την αλλαγή, το καινούριο; Τι έλεγε τότε ο Δαρβίνος; Ή μήπως είναι φυγόπονος; Ή μήπως φταίει απλώς το marketing; Ή μήπως φταίω εγώ που διέδωσα σε αμύητους ένα μυστικό που έπρεπε να κρατηθεί κρυφό;
ας πω κι εγώ τον πόνο μου να με παρηγορήσετε
τελικά μου έδωσε ο τάδε ενα πρόγραμμα κ έτσι έκανα την δουλειά μου". To πρόγραμμα αυτό ήταν το frontpage. Και αναρωτιέμαι εγώ τις πταίει; Τι έχουν τα έρμα και ψωφάν; Αμφιβάλλω αν ασχολήθηκε πάνω από μία ώρα ή αν διάβασε τους οδηγούς που υπήρχαν στην ιστοσελιδά του aptana. Είναι όντως τόσο δύσκολο; Φοβάται μήπως ο άνθρωπος από τη φύση του την αλλαγή, το καινούριο; Τι έλεγε τότε ο Δαρβίνος; Ή μήπως είναι φυγόπονος; Ή μήπως φταίει απλώς το marketing; Ή μήπως φταίω εγώ που διέδωσα σε αμύητους ένα μυστικό που έπρεπε να κρατηθεί κρυφό;