Δημοσιεύτηκε: 06 Φεβ 2010, 02:33
από giormatsis
Ναι μπορείς να παρέχεις στον λογιστή σου όποια στοιχεία απαιτηθούν. Το ΘΕΜΑ είναι ότι οι λογιστές (και όχι μόνο) στην πλειοψηφία τους δεν βλέπουν με καλό μάτι αυτές τις κινήσεις των ΠΕΛΑΤΩΝ τους διότι με αυτό τον τρόπο έχουν τον έλεγχο της επιχείρησης και μπορούν να ασκήσουν έλεγχο και σε αυτούς όπως και στο ΚΡΑΤΟΣ (Εφορία) όσοι έχουν η είχαν επιχειρήσεις το κατανοούν πλήρως.
Ναί μπορεί να κόβει αποδείξεις φτάνει να το δηλώσεις στην τοπική σου εφορία (και να μπείς στη μαύρη λίστα) ;) αφού σου βγάλουν το λάδι και με τις κατάληλες πιέσεις θα σου δώσουν τον μοναδικό ηλεκτρονικό αριθμό πιστοποίησης με τον οποίο θα μπορείς να το δουλεύεις σαν ταμειακή μηχανή και έκδοση τιμολογίων.
Ίσως τα πράγματα να έχουν αρχίσει να γίνονται λίγο ευκολότερα τα τελευταία χρόνια αλλά αυτό δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω, λείπω απο την ενεργό δράση 4 χρόνια τώρα.
Η τήρηση Αποθηκών είναι εύκολή λόγο του ότι διαθέτει λειτουργία γραμμικού σαρωτή (barcode scanner) το δύσκολο κομμάτι είναι η πρώτη καταχώρηση όπου απαιτούνται φωτογραφίες και όλα τα λοιπά στοιχεία (Φ.Π.Α κ.λπ) είναι λίγο χρονοβόρο.
Ναί έχω την δυνατότητα να παρέχω επαγγελματικές υπηρεσίες αλλά ακομά δεν έχω αποφασίσει να κάνω την αρχή. :sick:
Δεν γνωρίζω κάποιον που να προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες με ελεύθερο λογισμικό γνωρίζω πολλούς που συνεργάζονται με ιδιοταγές . :shh: