Δημοσιεύτηκε: 10 Οκτ 2010, 17:08
από nikosal
Λοιπόν, τώρα... κουφάθηκα και θα σας πω γιατί. Δεν βρήκα κάτι στο φόρουμ (πολύ πιθανό βέβαια να έχει ξαναγραφτεί) και έψαξα στα ξένα. Εκεί προτείνονται δύο λύσεις στο συγκεκριμένο πρόβλημα που περιγράφω (καθυστέρηση στο άνοιγμα του αρχείου αλλά όχι του προγράμματος).

α) αλλαγή του profile χρήστη, με μετονομασία του .openoffice/3/user σε πχ. /user.old. Ήξερα ότι δεν ήταν πιθανό να πιάσει, αφού το ίδιο πρόβλημα έχει και ο έτερος χρήστης του συστήματος, αλλά τέλος πάντων το δοκίμασα και πράγματι δεν άλλαξε κάτι
β) κλείσιμο της σύνδεσης με το ίντερνετ και... το πρόβλημα λύθηκε! Τα αρχεία ανοίγουν αστραπιαία! Οκ, δεν είμαι από τους πιο ψαγμένους χρήστες, αλλά τι στην ευχή προσπαθεί να κάνει το οο στο ίντερνετ, όταν πάω να ανοίξω ένα αρχείο; Και γιατί μόνο σε αυτό τον υπολογιστή από τους 5 που το έχω εγκαταστήσει στο σπίτι και τη δουλειά, φορητούς, σταθερούς, νετμπουκ; Τι λάθος ρύθμιση έχω κάνει;

Λίγο διάβασμα ακόμα και θα επανέλθω, αλλά όποιος άλλος γνωρίσει ας μας διαφωτίσει. Γιατί φυσικά δεν είναι λύση να... κλείνω το ίντερνετ όποτε ανοίγω ένα αρχείο!