Δημοσιεύτηκε: 28 Φεβ 2012, 18:43
από topmail
simosx έγραψε:
topmail έγραψε:
Έχω βάλει στον φάκελο "πρότυπα" ένα αρχείο με την ονομασία "Νew Microsoft Word Document.doc".
Όταν κάνω δεξί κλικ πάνω στην επιφάνεια εργασίας για να δημιουργήσω ένα νέο έγγραφο doc αυτό ονομάζεται αυτόματος "Νew Microsoft Word Document.doc χωρίς όνομα".

ξέρει κάνεις γιατί μου προσθέτει και την κατάληξη "χωρίς όνομα" στο τέλος ? αφού λογικά δεν θα έπρεπε.. …το σωστό θα ήταν να μου το αφήσει σκέτο “ Νew Microsoft Word Document.doc”

Στα Πρότυπα βάζεις έγγραφα που θέλεις να αποτελούν πρότυπα.
Έτσι, μπορεί να βάλεις π.χ. «Υπεύθυνη δήλωση.odt», και όταν πας να φτιάξεις ένα έγγραφο βάσει του προτύπου, μπορείς εύκολα να φτιάξεις το όνομα ώστε να λέει τελικά «Υπεύθυνη δήλωση - αίτηση εργασίας ΧΨΩ.odt». Με αυτό το τρόπο μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τα έγγραφά σου.

Φίλε simo αυτό που λες το γνωρίζω πολύ καλά. Αλλα άλλο είναι το θέμα μου. Μάλλον δεν είδες την φώτο που έβαλα πιο πάνω.
Ενώ έχω βάλει λοιπόν «Υπεύθυνη δήλωση.odt» μέσα στα πρότυπα, κατά την δημιουργία με δεξί κλικ πάνω στην επιφάνεια εργασίας μου εμφανίζεται ως «Υπεύθυνη δήλωση.odt χωρίς όνομα» αντί για «Υπεύθυνη δήλωση.odt» που είναι το σωστό. Αυτό το Bug το έχω στην έκδοσή 11.10. Στην 11.04 που είχα δεν αντιμετώπιζα αυτό το πρόβλημα.

Βάζω και νέα φώτο για να γίνω πιο αντιληπτός.
Εικόνα