Δημοσιεύτηκε: 13 Μαρ 2013, 17:39
Παιδιά κατ' αρχήν ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Σίμο αυτό που ζητάω μου το ζήτησαν όταν πήγα κάποια στιγμή να βάλω το openoffice.org στους υπολογιστές ενός συμβολαιογραφίου επειδή στα έγγραφα που δημιουργούν κάνουν αρίθμηση φύλλων και όχι σελίδων με το MSWord. Έκτοτε απευθύνθηκα στην ελληνική κοινότητα του openoffice.org αλλά δεν υπήρξε κάποια απάντηση. Ακολούθως έμαθα ότι την ίδια λειτουργία μέσω MSWord εκτελούν και οι δικηγόροι, οι δικαστικοί και όλοι όσοι ασχολούνται με παρεμφερή έγγραφα που δεν είναι καθόλου αμελητέοι σαν χρήστες προγραμμάτων γραφείου. Με την έλευση του LibreOffice 4 έλπιζα ότι κάτι θα γίνει με το συγκεκριμένο θέμα αλλά όπως ανακάλυψα χθες παρόλο που έχει διατυπωθεί και στην σελίδα
http://ask.libreoffice.org/en/question/ ... ages-help/
ακόμη τίποτα. Είναι γεγονός πως αν μέσα στα πεδία του LibreOffice συμπεριελάμβαναν κάτι τέτοιο θα ήταν ευχής έργο γιατί και στο MsOffice η λύση που προτείνεται σαν Workarount μπορεί να θεωρηθεί. Αν δηλαδή κάποιος μπορεί να επικοινωνήσει με τους developers του LibreOffice και τους δώσει να καταλάβουν την χρησιμότητα αυτής της προσθήκης θα είναι ένα επιπλέον ατού στο χώρο των εφαρμογών ανοιχτού λογισμικού. Απαντώντας στην ερώτησή σου δεν θέλω αρίθμηση στηλών σε σελίδα αλλά στην 1η σελίδα τον αριθμό 1 στην 3η τον αριθμό 2 στην 5η τον αριθμό 3 κ.ο.κ.
Φίλε Θοδωρή θα επιχειρήσω λίγο με το Workarount που προτείνεις και αν βρω κάτι θα ειδοποιήσω.
Και πάλι ευχαριστώ!
Αντώνης
http://ask.libreoffice.org/en/question/ ... ages-help/
ακόμη τίποτα. Είναι γεγονός πως αν μέσα στα πεδία του LibreOffice συμπεριελάμβαναν κάτι τέτοιο θα ήταν ευχής έργο γιατί και στο MsOffice η λύση που προτείνεται σαν Workarount μπορεί να θεωρηθεί. Αν δηλαδή κάποιος μπορεί να επικοινωνήσει με τους developers του LibreOffice και τους δώσει να καταλάβουν την χρησιμότητα αυτής της προσθήκης θα είναι ένα επιπλέον ατού στο χώρο των εφαρμογών ανοιχτού λογισμικού. Απαντώντας στην ερώτησή σου δεν θέλω αρίθμηση στηλών σε σελίδα αλλά στην 1η σελίδα τον αριθμό 1 στην 3η τον αριθμό 2 στην 5η τον αριθμό 3 κ.ο.κ.
Φίλε Θοδωρή θα επιχειρήσω λίγο με το Workarount που προτείνεις και αν βρω κάτι θα ειδοποιήσω.
Και πάλι ευχαριστώ!
Αντώνης