Δημοσιεύτηκε: 14 Μαρ 2013, 13:28
karatzes έγραψε:
Τα στυλ με τα παράξενα ονόματα (???????????, WW-???????????1111) τα πρόσεξα και εγώ και είμαι σίγουρος ότι δεν είχαν παλαιότερα κάποια ελληνική ονομασία. Εμφανίζονται σε όλα τα "προβληματικά" αρχεία και μόνο σε αυτά. Τα συγκεκριμένα αρχεία είναι από τα πρώτα που είχα δημιουργήσει, την περίοδο που μάθαινα το LibreOffice και πειραματιζόμουν με τα στυλ. Άρα παίζει να έχω κάνει εγώ κάτι που προκάλεσε το πρόβλημα (πχ προσπάθεια εισαγωγής στυλ από κάποιο άλλο αρχείο κλπ). Αυτό ίσως εξηγεί γιατί στα νεώτερα έγγραφα, που χρησιμοποιώ μόνο συγκεκριμένα στυλ, δεν παρουσιάζεται κανένα πρόβλημα.
Νομίζω ότι είμαστε σε θέση να καταγράψουμε το πρόβλημα (αν και δεν είμαστε σίγουροι για το τι συμβαίνει) κατά το
https://wiki.documentfoundation.org/BugReport
Πιστεύεις ότι μπορείς να το κάνεις;
1. Για τίτλο σκέφτομαι για «Styles in Writer messed up between 3.6 and 4.0 (Greek; with samples)»
2. Για περιεχόμενο:
έγραψε:
I attach an .odt file that has styles (paragraph styles, etc).
In LibreOffice 3.6, those styles are rendered correctly (note the Heading being bold in the Writer 3.6 PDF).
In LibreOffice 4.0 they are not rendered (note the Heading being bold in the Writer 3.6 PDF).
Something significant in this .odt document is that in LibreOffice Writer 4.0, there are several paragraph styles with names such as ???????? and WS-?????????.
It might be an encoding issue with Greek (not correctly saved in UTF-8?).
I am recording the information here in an attempt to add more information & identify the source of the bug.
Thanks for LibreOffice!