Δημοσιεύτηκε: 08 Μάιος 2013, 00:44
από dim459
Χεχε, το έχω περάσει αυτό το στάδιο νεώτερος.
Μου έμειναν γύρω στα 2000 dvd, από τα οποία είναι ζήτημα αν κάποτε έχω επιθυμία να ξαναδώ 20-30 και γύρω στα 1000 avi, σε δίσκους που αγνοώ πλέον την ακριβή τους θέση.
Το σπορ βεβαίως ήταν ακριβό, αν συνυπολογιστεί το κόστος των μελανιών, της αγοράς δίσκων, της δημιουργίας ειδικής βιβλιοθήκης, την κατάληψη ενός τοίχου, τις άπειρες αλλαγές λαμπών projectors σε εποχές που η λάμπα κόστιζε πιο ακριβά απ' ότι σήμερα όλος ο projector κλπ.
Αντιθέτως τη μουσική μου σε γενικές γραμμές την ακούω. Ειλικρινώς δεν μπορώ να φανταστώ πλέον για πόσα albums πρόκειται, αλλά από ένα πρόχειρο υπολογισμό καταλήγω στο συμπέρασμα ότι αν θέλω να προλάβω να τα ακούσω όλα, δεν πρέπει να κάνω τίποτε άλλο μέχρι το τέλος του βίου μου.
Υπερβολές...