Δημοσιεύτηκε: 15 Μάιος 2013, 22:17
από Vegeta
έχει ένα φάκελο "LibreOffice_4.0.3.3_Linux_x86-64_deb". με διπλό κλικ απλός τον ανοίγω. μέσα έχει άλλους δύο φακέλους:
1) έναν "DEBS" που έχει μέσα έναν φάκελο και 51 .deb
2) έναν "readmes" που έχει μέσα ένα αρχείο κειμένου.

δεν υπάρχουν εντολές στο terminal οι οποίες να κάνουν το εξής???:

Πρώτον, να κάνουν πλήρη απεγκατάσταση στο libre office που έχω...
όπως είπα στο παραπάνω μήνυμα, για να το απεγκαταστήσω άνοιξα το ubuntu software center, έγραψα "libreoffice" στην αναζήτηση και πάτησα απεγκατάσταση. τώρα όμως που ξαναμπαίνω, βλέπω το libreoffice να μην είναι εγκατεστημένο αλλά βλέπω όλα τα επιμέρους "libreoffice draw, libreoffice math, libreoffice impress, libreoffice calc, libreoffice writer, libreoffice base" να είνα εγκατεστημένα. εγώ περίμενα, αφού απεγκατέστησα το libreoffice, το οποίο είναι πιο γενικό, να απεγκαταστήσει μαζί του και τα άλλα. επίσης, αν πάω στο dash και γράψω libreoffice μου ανοίγει εκτός από όλα τα παραπάνω επιμέρους και το γενικό!!! το οποίο όπως είπα το απεκατέστησα (τώρα στο μενού του software center δεν έχει το πράσινο κυκλάκι με το άσπρο τικ). χρειάζεται να πάω να πατάω "απεγκατάσταση" στο software center σε ένα-ένα?!?!

Δεύτερον, να κάνω εγκατάσταση στο libreoffice για λειτουργικό 12.04 64bit.
νομίζω πως είναι αυτό το link: https://el.libreoffice.org/download/
αυτό που κατέβασα από το παραπάνω link έχει συνολικά 52 .deb πρέπει να πηγαίνω σε ένα-ένα και να κάνω διπλό κλικ?!?!