Δημοσιεύτηκε: 05 Νοέμ 2009, 20:21
τουλάχιστον απ τις πληροφορίες που έχω από πελάτες (μπορεί να κάνω και λάθος) , μια ERP εφαρμογή στοιχίζει περίπου όσο έιπες. Το ποσό που πληρώνει κανείς για το στήσιμο μπορέι να ξεπεράσει και τα 100000 ευρώ
. Για μια επιχείρηση μικρή όπως είναι το τυροκομείο μου με 10 άτομα προσωπικό απαιτούνται αν δεν απατώμαι περίπου 30000 ευρώ για το στήσιμο και μπορέι να λέω και λίγα.
Την πρόταση δεν την κάνω για να καλύψω της ανάγκες μου, προς Θεού. Κατάλαβα ότι η κοινότητα Unbuntu προσπαθεί να βρει τρόπο να γίνει ευρεία γνωστή και όχι μόνο. Το να ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν Linux οι λογιστές σημαίνει κατευθείαν ότι οι περισσότερες εμπορικές επιχειρήσεις θα ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν Linux.
Σε επόμενο μνμ θα προσπαθήσω να απαντήσω στον Δημήτρη.
Την πρόταση δεν την κάνω για να καλύψω της ανάγκες μου, προς Θεού. Κατάλαβα ότι η κοινότητα Unbuntu προσπαθεί να βρει τρόπο να γίνει ευρεία γνωστή και όχι μόνο. Το να ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν Linux οι λογιστές σημαίνει κατευθείαν ότι οι περισσότερες εμπορικές επιχειρήσεις θα ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν Linux.
Σε επόμενο μνμ θα προσπαθήσω να απαντήσω στον Δημήτρη.