Δημοσιεύτηκε: 13 Μαρ 2010, 10:26
από eleftherios
Το λοιπόν φίλε μου. Εγώ από Ιταλία έψαξα και βρήκα στο Ιταλικό φόρουμ την παρακάτω σελίδα

http://forum.ubuntu-it.org/index.php/to ... msg2836498

Αν ξέρεις ελάχιστα Ιταλικά σου λύνει εν μέρει το πρόβλημα. Αν δεν ξέρεις θα περιμένεισ κανα τριήμερο να βρω το χρόνο να σου κάνω μετάφραση αλλά και πάλι το πρόβλημα σου το λύνει εν μέρει. Εμένα ασ πούμε μουο έλυσε το πρόβλημα και λειτουργεί και με το ΜeTV και με το Kaffeine και με το VLC αλλά μου βρίσκει μόνο τα κανάλια Ραι και είδα μεα ότι για Ελλάδα έχει αρχείο με συχνότητες μόνο για Αθήνα και αν το βάλεις να την ψάξει μόνο του τη δουλειά δεν βρίσκει τίποτα. Αυτό στην Ιταλία. Στην Ελλάδα δεν ξέρω. Προσπάθησε και αν δε βγάλεις άκρη σε 2-3 μέρες τα λέμε. Συγνώμη αλλα είμαι μέσα στους μπελάδες και δεν έχω τόσο χρόνο όσο μου χρειάζεται για τη μετάφραση. Αν πάλι κάποιος άλλος μπορεί να την κάνει στη θέση μου νωρίτερα θα ήταν και καλύτερα.

Α και να μην ξεχάσω. Αν σου βγάζει πρόβλημα μετά το patch τότε θα πρέπει να το ανοίξεις με επεξεργαστή κειμένου και να κάνεις μόνος τις αλλαγές στα αρχεία. Το λέω αυτό γιατί εμένα δε μου τις έκανε αυτόματα και δεν καταλάβαινα το λόγο.

Τα λέμε λεβέντες.